MENU

17 febrer, 2016 Comentaris tancats a 'Angie Tribeca', riure amb la 'o' Visualitzacions: 1136 Sèries Jep Soler

Algunes persones expliquen que només els fa gràcia l’humor intel·ligent, suposo que per adjectivar-se a elles mateixes i donar la impressió de ser persones cultes i il·lustrades. Els reconeixereu, quan riguin, perquè ho fan amb la e, en català “hehehehe”; en castellà “jejejejejeje”. És el riure de voler demostrar que han entès la broma però …

'Angie Tribeca', riure amb la 'o'

angie-tribeca-steve-carell-nancy-carell-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica

Algunes persones expliquen que només els fa gràcia l’humor intel·ligent, suposo que per adjectivar-se a elles mateixes i donar la impressió de ser persones cultes i il·lustrades. Els reconeixereu, quan riguin, perquè ho fan amb la e, en català “hehehehe”; en castellà “jejejejejeje”. És el riure de voler demostrar que han entès la broma però que no ho compartiran per no espatllar la sorpresa als demés, o potser no ho expliquen perquè ni ells ho han entès i necessiten dissimular la seva ignorància i falta de sentit de l’humor. Després hi ha les persones que riuen amb les altres vocals. En tot aquest ventall, és a dir les quatre restants, em quedo amb la a i la o. El “hahahaha” dóna gust. S’obre tot el pulmó i et tremola la còrpora desenfrenadament, sol anar acompanyat amb alguna llàgrima, cara vermella i convulsions vàries. El desencadenant és alguna broma de temàtica barroera, preferentment escatològica i directa. Quan la broma et sorprèn, et deixa boca-badat i penses “aquí s’han passat”, et surt el “hohohohohoho”. Acompanyat de pocs gestos corporals tot i que la mirada busca l’aprovació d’algú del voltant, sobretot per no semblar a ulls del personal un malalt mental que riu de desgràcies dels demés o de bromes políticament incorrectes.

angie-tribeca-steve-carell-nancy-carell-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-criticaAngie Tribeca és una sèrie creada pel matrimoni Carell (els actors Steve i Nancy) i interpretada per Rashida Jones, Hayes MacArthur i Alfred Molina, que fa riure amb la o, per tant agafa el relleu de grans produccions cinematogràfiques com les sagues d’Agárralo como puedas i Loca Academia de Policia. És més difícil trobar referents televisius, i prefereixo destacar la websèrie Scalletti: Girona connection de l’amic bastard David Ruiz. També comparteix amb la producció catalana la temàtica policíaca: Angie és una detectiu particular, forta, autosuficient, obligada a acceptar un company de feina nou. L’adaptació serà complicada i mentrestant intentaran solucionar crims de tot tipus, amb gran astúcia i valentia. Anireu trobant cares conegudes perquè prolifera l’aparició d’actors i actrius molt conegudes en el panorama audiovisual.

Si el que us agrada és l’humor basat en escenes absurdes, repetitives i llargues, frases interpretades de manera literal i, a més, acció policial, Angie Tribeca és la vostra sèrie. No us defraudarà. Si sou d’aquells que considereu que l’humor es basa en gags que necessiten llibre d’instruccions, em sap greu, us perdeu un gran divertiment. No patiu, que no discutirem, com deia el mestre:

-¿Cómo lo haces para mantenerte tan joven?

-No discutiendo con nadie.

-No será por eso.

-Pues no será por eso.

Algunes persones expliquen que només els fa gràcia l’humor intel·ligent, suposo que per adjectivar-se a elles mateixes i donar la impressió de ser persones cultes i il·lustrades. Els reconeixereu, quan riguin, perquè ho fan amb la e, en català “hehehehe”; en castellà “jejejejejeje”. És el riure de voler demostrar que han entès la broma però …

Comments are closed.