MENU

21 febrer, 2016 Comentaris tancats a OSCARS 2016. Films d'animació i de parla no anglesa Visualitzacions: 1244 Cinema Uns bastards

Arribem a l’última part de la nostra travessa dels OSCARS 2016. Si la setmana passada us demanàvem que us votàssiu els vostres actors candidats a endur-se la preuada estatueta, i fa dues setmanes fèiem el mateix amb els directors i les pel·lícules, avui acabem amb les altres dues grans nominacions: la de millor film d’animació …

OSCARS 2016. Films d'animació i de parla no anglesa

Arribem a l’última part de la nostra travessa dels OSCARS 2016. Si la setmana passada us demanàvem que us votàssiu els vostres actors candidats a endur-se la preuada estatueta, i fa dues setmanes fèiem el mateix amb els directors i les pel·lícules, avui acabem amb les altres dues grans nominacions: la de millor film d’animació i la de millor pel·lícula de parla no anglesa (el que abans en dèiem millor pel·lícula estrangera).

Ja ho sabeu… voteu, voteu!

OSCARS 2016
Films d’animació

Anomalisa

El niño y el mundo

Del revés

La oveja Shaun

When Marnie was there

Films estrangers

El abrazo de la serpiente (Colòmbia)

Mustang (França)

El hijo de Saul (Hungria)

Theeb (Jordània)

A war (Dinamarca)

Arribem a l’última part de la nostra travessa dels OSCARS 2016. Si la setmana passada us demanàvem que us votàssiu els vostres actors candidats a endur-se la preuada estatueta, i fa dues setmanes fèiem el mateix amb els directors i les pel·lícules, avui acabem amb les altres dues grans nominacions: la de millor film d’animació …

Comments are closed.