MENU

27 abril, 2016 Comentaris (1) Visualitzacions: 1629 Game of thrones, Sèries Lluís Simon













  Fallida la meva operació de fer un versió gironina del Red Wedding al Teatre Municipal de Girona, amb polítics inclosos (of course), per completar un homenatge com caldria a Joc de Trons i no el ridícul que estem fent tots plegats em limitaré a exercir la meva funció d’analista polític de Westeros i més enllà. …

Temps de trons: 'The Red Woman' (6×01)

 

Fallida la meva operació de fer un versió gironina del Red Wedding al Teatre Municipal de Girona, amb polítics inclosos (of course), per completar un homenatge com caldria a Joc de Trons i no el ridícul que estem fent tots plegats em limitaré a exercir la meva funció d’analista polític de Westeros i més enllà. Aprofitant-me (miserablement, hi afegiria sense orgull) de la meva formació de cronista esportiu del submón del futbol regional -això sí que és un drama per capítols- farem un 1×1 dels nostres herois preferits donant per fet que a hores d’ara qui no hagi vist aquest episodi és que no és d’eixe món.

Jon-Snow-game-of-thrones-2016Jon Snow

Cadàver

Ramsay

Castigat a la paret sense sexe hardcore, ni sessió de tortura, ni carnisseria, ni res.

Theon

Heroi. Al final resultarà que tindrà més bon cor que dits a les mans.

Sansa

Pàmfila. Un cop més li treuen les castanyes del foc. Que algú li digui, per cert, que anar cap al nord no és una bona idea.

Brienne

Gran (sic). Estava cantada la seva aparició per salvar Sansa. El cor em va fer un salt en veure-la esquitxar de sang la pantalla.

game-of-thrones-game-of-thrones-temporadaJaimie & Cersei

De dol. Ara se n’adonen que han estat uns fills de puta tota la vida. Massa tard.

Ellaria

Brillant. Teoria i pràctica de l’execució d’un cop d’estat. Si has de morir assassinat, què carai, que sigui en bones mans.

Tyrion

“Què fa un home com jo en un lloc com aquest?”

Daario & Jorah

Els senyors de l’anell o com trobar-ne un en la immensitat de l’estepa només baixant del cavall.

Daenerys

Decebedora. Just en el moment de ser despullada i ves a saber quantes coses més en Khal Moro -el cognom té delicte- decideix respectar la convenció de Ginebra.


Arya

Daredevil. Sí, l’escena va ser rodada a Girona, però per mi com si l’haguessin filmat a Bratislava. Gran ciutat, per cert.

Game-of-Thrones-6x01-OnlineMelisandre

Immortal? No pateixis fetillera del meu cor. Et seguirem estimant perquè malgrat que som bastards primer de tot ens fixem en la bellesa interior. O era en la vellesa?

Resumint. Malgrat que alguns personatges tenen la moral pels núvols que recordin que el Barça també tenia la lliga guanyada i depèn de com acabi la cosa arribarà el moment de tallar caps. La quantitat de subtrames es multiplicarà en els propers episodis i aquí els que podem prendre mal som nosaltres, els innocents espectadors.

  Fallida la meva operació de fer un versió gironina del Red Wedding al Teatre Municipal de Girona, amb polítics inclosos (of course), per completar un homenatge com caldria a Joc de Trons i no el ridícul que estem fent tots plegats em limitaré a exercir la meva funció d’analista polític de Westeros i més enllà. …













Un comentari a Temps de trons: 'The Red Woman' (6×01)

  1. T-51 ha dit:

    Resum brillant !

    A veure què passa en el 6×02, ja friso.