MENU

7 maig, 2016 Comentaris tancats a Damages (2007-2012) Visualitzacions: 1472 Intros bastardes Jep Soler

Música: “When I am through with you” – The VLA La presentació de Damages em recorda bastant la de House of Cards, que encara no ha rebut l’anàlisi en aquesta secció i que, segurament, no en tindrà l’honor. Ambdues ens mostren imatges de poder, Washington i la política a la sèrie de Kevin Spacey i …

Damages (2007-2012)

Música:When I am through with you” – The VLA

La presentació de Damages em recorda bastant la de House of Cards, que encara no ha rebut l’anàlisi en aquesta secció i que, segurament, no en tindrà l’honor. Ambdues ens mostren imatges de poder, Washington i la política a la sèrie de Kevin Spacey i Robin Wright; i Nova York i la justícia en la que ens ocupa. Per tant ja tenim clarament descrit en les escenes de la intro el rerefons més important de Damages, el poder de la justícia i, tal com indica el títol, els danys col·laterals que es van repartint indiscriminadament quan es fa justícia a discreció des d’una situació poderosa.

damages21La sèrie ens explica la història de la jove advocada Ellen Parsons (Rose Byrne), que entra a treballar en un dels bufets més importants de la ciutat amb un equip de treball impressionant i encapçalat per Patty Hewes (Glenn Close). A més de les trames habituals de les sèrie centrades en la vida dels advocats, Damages és capaç de generar intrigues al voltant dels seus protagonistes que ens apassionaran, sobretot durant les primeres tres temporades, perquè després entrem en dues temporades embolicades que fan perdre l’interès, tot i la remuntada final que, personalment, no m’acaba de convèncer. Un altre dels aspectes positius són els personatges secundaris, interpretats per actors de luxe que, sobretot en el cas de Ted Danson, li van permetre tornar a primera línia de popularitat. L’acompanyen William Hurt, John Goodman, Marcia Gay Harden i Zeljko Ivanek, per donar alguns noms.

Així doncs la intro bastarda d’avui resumeix perfectament els elements essencials de la història que ens expliquen: Nova York, els protagonistes principals, la justícia, les persones que viuen aliens a tot aquest món i els danys que es generen a conseqüència de les decisions judicials i de poder.

Música: “When I am through with you” – The VLA La presentació de Damages em recorda bastant la de House of Cards, que encara no ha rebut l’anàlisi en aquesta secció i que, segurament, no en tindrà l’honor. Ambdues ens mostren imatges de poder, Washington i la política a la sèrie de Kevin Spacey i …

Comments are closed.