MENU

1 juny, 2016 Comentaris tancats a Poseu un drac a la vostra vida (GoT 6×06) Visualitzacions: 1359 Game of thrones, Sèries Lluís Simon

(Publicitat) No espereu més i demaneu a slayadragon.com el mateix model que Daenerys condueix com si fos Marc Márquez pels mars dels simpàtics Dothraki. Ve equipat amb GPS a les escates, reducció de soroll, USB al coll, control de navegació, etc. Quines són les principals utilitats diàries dels nostres petits cadells de sang Targaryen? Si …

Poseu un drac a la vostra vida (GoT 6×06)

(Publicitat)
critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica-joc-de-trons-juego-de-tronos-game-of-thrones-6x06No espereu més i demaneu a slayadragon.com el mateix model que Daenerys condueix com si fos Marc Márquez pels mars dels simpàtics Dothraki. Ve equipat amb GPS a les escates, reducció de soroll, USB al coll, control de navegació, etc. Quines són les principals utilitats diàries dels nostres petits cadells de sang Targaryen?

critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica-joc-de-trons-juego-de-tronos-game-of-thrones-6x06Si us molesta, per exemple, la invasió anual de manaies per la immortal Girona -els vam tornar a veure ben equipats-, la millor solució és dir dracarys al vostre simpàtic animaló perquè netegi els carrers del call i permeti als veïns passejar-hi tranquil·lament un altre cop.

critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica-joc-de-trons-juego-de-tronos-game-of-thrones-6x06Si aneu d’excursió a les terres del nord segur que topeu amb els temibles night walkers de Can Fanga, armats fins a les dents amb estris de guerra obtinguts al Decathlon. Són capaços de ficar-se en els llocs més recòndits i sempre caminen en grup. Un drac des del cel és la solució idònia –els guionistes i enginyers bé que ho sabem– per frenar aquesta plaga d’okamakus.

critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica-joc-de-trons-juego-de-tronos-game-of-thrones-6x06Quan ens volen fer fora de casa, com els passa a l’amic Sam al castell de Santa Florentina i als pobres ocupes del Banc Expropiat, tampoc cal fer-se l’heroi i enfrontar-se a l’autoritat, ja sigui la paternal o la policial. Fes servir l’aplicació drogon del teu mòbil i en pocs segons la brigada mòbil dels Mossos serà rostida i servida en safata perquè els antisistema puguin fer una graellada a la plaça Revolució de Gràcia. I que convidin els Thenn, és clar.

critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica-joc-de-trons-juego-de-tronos-game-of-thrones-6x06Si us molesten els grans monuments, ja sigui el colós de Braavos, la piràmide de Meeren o la cosa aquesta de Tortosa, recordeu que la democràcia està sobrevalorada. Ni amb tota l’aigua de l’Ebre el senyor alcalde podria aturar la ira d’un drac acabat d’estrenar i amb el software antifranquista convenientment instal·lat.

critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica-joc-de-trons-juego-de-tronos-game-of-thrones-6x06Per l’alimentació no cal que patiu. És, de fet, un dels grans avantatges del producte. Si als Set Regnes personatges com Walder Frey, el High Sparrow o fins i tot Cersei Lannister podrien servir d’àpat per als entremaliats fillets de la Daenerys, aquí només cal fer una passejada per segons quins camps de futbol. Tenen predilecció pels futbolistes de blanc que fan gols en fora de joc.

critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica-joc-de-trons-juego-de-tronos-game-of-thrones-6x06I recordeu que el primer enviament ve amb un regal afegit, un vol gratuït sobre una marxa de legionaris espanyols voluntaris, disposats a morir tots pel seu khaal F. Podeu provar el vehicle sense compromís. Si no us convenç us tornem els diners, però no els legionaris.

(Publicitat) No espereu més i demaneu a slayadragon.com el mateix model que Daenerys condueix com si fos Marc Márquez pels mars dels simpàtics Dothraki. Ve equipat amb GPS a les escates, reducció de soroll, USB al coll, control de navegació, etc. Quines són les principals utilitats diàries dels nostres petits cadells de sang Targaryen? Si …

Comments are closed.