MENU

15 juny, 2016 Comentaris tancats a Cites (GoT 6×08) Visualitzacions: 1379 Game of thrones, Sèries Lluís Simon

En Jaime és un home que ho té tot ─menys la mà dreta, of course─ per embadalir qualsevol dama. Es pot estar hores i hores de matinada en un bar explicant allò que el turmenta mentre la noia que té al davant es desfà com el gel mentre observa la seva poderosa espasa i el color …

Cites (GoT 6×08)

joc-de-trons-game-of-thones-juego-de-tronos-girona-hbo-els-bastards-6x08-criticaEn Jaime és un home que ho té tot ─menys la mà dreta, of course─ per embadalir qualsevol dama. Es pot estar hores i hores de matinada en un bar explicant allò que el turmenta mentre la noia que té al davant es desfà com el gel mentre observa la seva poderosa espasa i el color daurat d’una armadura que amaga, és clar, hores i hores de gimnàs i fitness. La temptació d’arrancar-la-hi peça a peça i penetrar, amb perdó, en el fons de la seva ànima i el seu cos, és el que excita més la seva última pretendent, Brienne. Un amor impossible, potser sí, però exigim que el sexe flueixi almenys durant uns minuts salvatges perquè aquests dos guerrers puguin ascendir al Valhala amb els deures fets.

joc-de-trons-game-of-thones-juego-de-tronos-girona-hbo-els-bastards-6x08-criticaEn Sandor, en canvi, no és precisament un conquistador romàntic, d’aquells que roben el cor de les dones amb rams de flors i poemes de Salvat-Papasseit. Li diuen gos de caça i no és estrany. El seu instint davant d’un ser humà és primer arrancar les tripes i després preguntar. Ara bé, enmig d’aquesta mola humana, un Frankestein amb una destral descomunal, hi batega un petit cor (em cau la llagrimeta i tot) i segur que res el faria més feliç que rebre un e-mail d’eDarling.com.

joc-de-trons-game-of-thones-juego-de-tronos-girona-hbo-els-bastards-6x08-criticaEn Tyrion és un altre home difícil. Més enllà de la seva mida ─importa la mida?─, no l’ajuda que cada vegada que es troba una noia li expliqui el relat de com va escanyar la seva última parella i de com la seva dona va ser violada per tot un regiment de soldats per ordre del seu pare. Malgrat que la seva intel·ligència és privilegiada i superlativa, els que estem per sota de la mitjana en alçada i corpulència sabem perfectament amb qui se’n van les dones a la nit quan hi ha un empat tècnic en xerrameca.

joc-de-trons-game-of-thones-juego-de-tronos-girona-hbo-els-bastards-6x08-criticaL’Arya també té un passat. Amb els seus pares morts ha construït el seu propi amor platònic, allò que fan moltes alumnes universitàries amb alguns professors de mirada misteriosa i coneixements místics. Jaqen és un mentor, és clar, però també ho era Humbert Humbert a Lolita. Perill, doncs. El catedràtic proposa un trio als Banys Àrabs de Girona amb una altra alumna menor en horari de màxima audiència. El director de TV3 llegeix el guió. Lipotímia. Truquen al 112.

joc-de-trons-game-of-thones-juego-de-tronos-girona-hbo-els-bastards-6x08-criticaLa Cersei és una pecadora. A El Celler de Can Roca, mentre assaboreix un Finca Garbet del 2004, ho reconeix a l’home que ha conegut al Lux, i que obre els ulls com taronges. Està enamorada del seu germà, va tenir uns quants fills amb ell, es va enllitar amb el seu nebot, va ser reina durant uns anys, i finalment va ser castigada i torturada pel cardenal Cañizares, o algú d’aquest estil. L’home que està al seu davant tremola i s’excita al mateix temps. Rere seu s’obre una porta amb estrèpit i apareix un guerrer daurat. Es mira la parella de la Cersei i, pam, talla el cap al pobre desgraciat. “Les coses que faig per amor”, diu orgullós.

En Jaime és un home que ho té tot ─menys la mà dreta, of course─ per embadalir qualsevol dama. Es pot estar hores i hores de matinada en un bar explicant allò que el turmenta mentre la noia que té al davant es desfà com el gel mentre observa la seva poderosa espasa i el color …

Comments are closed.