MENU

30 juny, 2016 Comentaris tancats a Winter is here ('GoT' 6×10) Visualitzacions: 1346 Game of thrones, Sèries Lluís Simon

Ho admeto, he desitjat ser la Cersei preparant una acció com la seva, la venjança total, just el dia que es torni a proclamar Rajoy com a president del govern espanyol per quatre (sí quatre) anys més. Això sí que serà un hivern llarg i no la invasió dels night walkers. I també he vist …

Winter is here ('GoT' 6×10)

got1

Ho admeto, he desitjat ser la Cersei preparant una acció com la seva, la venjança total, just el dia que es torni a proclamar Rajoy com a president del govern espanyol per quatre (sí quatre) anys més. Això sí que serà un hivern llarg i no la invasió dels night walkers. I també he vist Felip VI, en assabantar-se de tot plegat saltant de la finestra més  alta de la Zarzuela i deixant via lliure a la república… Llàstima que quan he obert els ulls he vist la nova reina al tron de ferro i Sandor Clegane fent “allò”, el que sigui, a la pobra monja aquella.
moemontAl nord, i després dels últims resultats electorals, necessitem el nostre propi king in the north. Sembla mentida que hagi de ser una d’aquestes noies de la CUP, la memorable indepe Lyanna Mormont, la que assenyali als altres diputats el camí per resistir les futures invasions, la dels zombies de més enllà del mur els que vénen de Brussel·les amb les tisores a la mà, i les que vindran més endavant per terra, mar i aire. S’inclinarà algun dia Rabell davant Puigdetrons?

got3Walder Frey, ho sabem ara tots, és el Fernández Díaz de Catalunya, un conspirador amb cara de fàstig que té parents amb el mateix cognom escampats arreu i que no seria ningú sense, és clar, el suport dels nois de Madrid, perdò de King’s Landing. Ara bé, aquí encara no li hem tallat el coll a càmera lenta. Som així de febles. Això no vol dir que qualsevol dia la filla secreta de Mas se li aparegui per sorpresa i…

got4En l’horitzó, cap a l’esquerra (diria), no us penseu que l’exèrcit de Podem s’ha rendit tan fàcilment en la conquesta de tota aquesta terra. Pablo, com Daeneerys, i la seva mà del rei, el menut Iñigo deixaran a casa l’enamoradís Garzón i amb totes les armes possible, començant pels dracs de la Sexta i acabant pels dothrakis veneçolans, tornaran a cavalcar i navegar cap al poder sense fer diferències entre el nord i el sud.

I per acabar l’entranyable Sam ha de marxar ara mateix de la biblioteca, connectar-se a Twitter, seguir @elsbastards i fer la revolució a cop de piulades enginyoses.

A Westeros no ho sé, però ara i aquí els dolents estan guanyant.

Ho admeto, he desitjat ser la Cersei preparant una acció com la seva, la venjança total, just el dia que es torni a proclamar Rajoy com a president del govern espanyol per quatre (sí quatre) anys més. Això sí que serà un hivern llarg i no la invasió dels night walkers. I també he vist …

Comments are closed.