MENU

3 agost, 2016 Comentaris tancats a 'VHS massacre', el documental sobre el VHS que tots esperàvem Visualitzacions: 1004 Cinema Víctor Gonzàlez

VHS massacre: cult films and the decline of physical media, el nou documental de la Troma sobre la desintegració de l’era del VHS, és un goig per a tots aquells que varen créixer durant el boom del videocasset. També pot interessar a tota la nova generació actual d’espectadors acostumats a veure pel·lícules en streaming a …

'VHS massacre', el documental sobre el VHS que tots esperàvem

VHSMassacreVHS massacre: cult films and the decline of physical media, el nou documental de la Troma sobre la desintegració de l’era del VHS, és un goig per a tots aquells que varen créixer durant el boom del videocasset. També pot interessar a tota la nova generació actual d’espectadors acostumats a veure pel·lícules en streaming a tauletes o telèfons mòbil.

Dirigida per Thomas Edward Seymour i Kenneth Powell, VHS massacre se centra en l’ascens i caiguda de les cintes VHS, les tapes amb els títols dels films i les companyies independents amb què la inventiva amb arguments plens de clixés reciclats els varen fer més que atractius per tots aquells adolescents dels vuitanta que buscaven violència, sexe i molta acció.

tumblr_nxg98m4b061stvj6to1_1280VHS massacre té entrevistes amb icones del cinema independent com ara Bob Briggs (Monstervision), Lloyd Kaufman (Toxic avenger), Greg Sestero (The room), Debbie Rochon (Return to nuke ‘em high), Deborah Reed (Troll 2), Mark Frazer (Samurai cop), James Nguyen (Birdemic) i molts d’altres.

Al documental apareixen moltes qüestions relacionades amb la manera com consumim pel·lícules. Què passarà amb els productors petits dins d’un món dominat per l’streaming digital? Com aguantaran el cop financer i creatiu que els ve a sobre? Quan les estanteries dels videoclubs es buiden per deixar pas a enormes paisatges digitals, quin és el paper dels nous productors cinematogràfics independents de petites companyies?

Com a complement perfecte als documentals Rewind this! (2013) i Adjust your tracking (2012), VHS massacre us deixarà al·lucinats. És obligatori per a tots aquells seguidors de films B, tot i que també el recomano als que es passen el dia caçant pokémons.


VHS Massacre, the VHS documentary we were all waiting for

VHSMassacreVHS Massacre: Cult Films and the Decline of Physical Media, the new Troma documentary about the decay of the VHS era, is a delight for those who grew up during the boom of the videocassette recorder and might also interest the new generation of film spectators accostumed to streaming and watching movies on their tablets and cell phones.

Directed by Thomas Edward Seymour and Kenneth Powell, VHS Massacre delves into the rise and fall of VHS tapes, box covers with the film titles and the independent companies whose inventive in cheesy and overused plots made them more than appealing for those teenagers in the 80s who were looking for new violence twists, sex scenes and loads of action.

VHS Massacre has interviews with independent media icons such as Bob Briggs (MonsterVision), Lloyd Kaufman (Toxic Avenger), Greg Sestero (The Room), Debbie Rochon (Return to Nuke ‘Em High), Deborah Reed (Troll 2), Mark Frazer (Samurai Cop), James Nguyen (Birdemic) and many others.

tumblr_nxg98m4b061stvj6to1_1280In the documentary, many questions arise regarding the way we consume films. What is going to happen with small producers in the world of digital streaming? How are they going to cope both financially and creatively? When video shelves are empty and stores have morphed into humongous digital landscapes, what are the roles of the new independent film producers and movie directors of small companies?

A good complement to Rewind this! (2013) and Adjust your Tracking (2013), VHS Massacre will leave you reeling. It’s a must for all B-movie geeks and I also recommend it to those who are now spending their precious time catching pokemons.

VHS massacre: cult films and the decline of physical media, el nou documental de la Troma sobre la desintegració de l’era del VHS, és un goig per a tots aquells que varen créixer durant el boom del videocasset. També pot interessar a tota la nova generació actual d’espectadors acostumats a veure pel·lícules en streaming a …

Comments are closed.