MENU

16 setembre, 2016 Comentaris tancats a 'Jean-Claude van Johnson', Van Damme amb llicència per matar Visualitzacions: 1232 Sèries Jordi Taulats

«Em dic Jean-Claude van Damme. Havia estat superfamós. Pot ser que recordis el meu primer paper protagonista a Contacto sangriento. La posen a tothora a la televisió. O potser has vist Timecop, que és com Looper, de Bruce Willis, però un milió de vegades millor.» Així comença Jean-Claude van Johnson, la sèrie d’Amazon Prime protagonitzada per l’estrella del cinemà d’acció dels …

'Jean-Claude van Johnson', Van Damme amb llicència per matar

jean-claude-van-johnson-van-damme-amazon-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-critica

«Em dic Jean-Claude van Damme. Havia estat superfamós. Pot ser que recordis el meu primer paper protagonista a Contacto sangriento. La posen a tothora a la televisió. O potser has vist Timecop, que és com Looper, de Bruce Willis, però un milió de vegades millor.»

Així comença Jean-Claude van Johnson, la sèrie d’Amazon Prime protagonitzada per l’estrella del cinemà d’acció dels anys noranta Jean-Claude van Damme. La idea de la sèrie no és nova. L’actor belga s’interpreta ell mateix en dos rols diferents. Primer com a Van Damme, un actor retirat en hores baixes, faltat de forma, amb una mica massa de pes i que fa servir un segway i un ganxo extensible per recollir el diari de davant de casa. Però quan troba l’amor de la seva vida decideix reprendre la seva feina de debò, la de Van Johnson, un agent secret que utilitza els rodatges dels films per dur a terme missions secretes.

jean-claude-van-johnson-van-damme-amazon-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-criticaNo és el primer cop de Van Damme sap treure partit de la seva imatge. A JCVD ja va mostrar que sabia riure’s d’ell mateix. A Jean-Claude van Johnson fa un pas més i, a banda de riure’s d’ell mateix també ho fa dels films que el van fer famós. Així, la comparació que fa al començament entre Timecop Looper s’allarga durant els prop de 30 minuts que dura el capítol pilot i la lluita final ens ajuda a saber per què als anys noranta els dolents anaven a lluitar contra l’heroi d’un en un.

jean-claude-van-johnson-van-damme-amazon-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-pelis-films-series-els-bastards-criticaSi bé el primer capítol de Jean-Claude van Johnson se m’ha fet curt, em temo que serà una sèrie que s’acabarà fent pesada per repetició. El fet de basar la sèrie en qui va ser Jen-Claude van Damme pot acabar passant factura a Amazon. Això sempre que no sigui un producte pensat per a una sola temporada i que no vagin apareixent cameos d’actors en hores baixes, com Nicolas Cage, també present al pilot.

En resum, el pilot de Jean-Claude van Damme és molt aconsellable per passar una estona divertida i amena o per recordar un actor que ens va fer trempar moltes vegades amb els seus cops de peu giratoris. Això sí, aquesta opinió és NOMÉS del capítol pilot. Veurem si Amazon Prime decideix continuar la sèrie, perquè el públic, amb 6.000 vots, vol més Van Damme.

«Em dic Jean-Claude van Damme. Havia estat superfamós. Pot ser que recordis el meu primer paper protagonista a Contacto sangriento. La posen a tothora a la televisió. O potser has vist Timecop, que és com Looper, de Bruce Willis, però un milió de vegades millor.» Així comença Jean-Claude van Johnson, la sèrie d’Amazon Prime protagonitzada per l’estrella del cinemà d’acció dels …

Comments are closed.