MENU

2 gener, 2017 Comentaris tancats a ‘Spectral’, un bon entreteniment Visualitzacions: 1172 Cinema Jordi Taulats

Títol


Director


Actors





El problema dels tràilers és que, a vegades, t’ensenyen més del que haurien d’ensenyar o, simplement, t’ensenyen el millor de la pel·lícula que veuràs. És millor insinuar que ensenyar. Això últim és el que m’ha passat amb Spectral, l’última producció de Netflix. El primer cop que vaig veure el tràiler vaig pensar que seria una bona pel·li …

‘Spectral’, un bon entreteniment

spectral01El problema dels tràilers és que, a vegades, t’ensenyen més del que haurien d’ensenyar o, simplement, t’ensenyen el millor de la pel·lícula que veuràs. És millor insinuar que ensenyar.

Això últim és el que m’ha passat amb Spectral, l’última producció de Netflix. El primer cop que vaig veure el tràiler vaig pensar que seria una bona pel·li de ciència-ficció. En un futur un grup de soldats destinats a una guerra a Moldàvia es veuen atacats per uns éssers espectrals. Per tal de saber-ne més recorren a l’ajuda de Clyne (James Badge Dale, 13 horas, los soldados secretos de Bengasi), un científic que treballa pel Departament de Defensa i que és com l’Einstein de les armes). Ell, l’agent de la CIA Fran Madison (Emily Mortimer, The newsroom) i un grup de soldats Delta durs i forts sortiran a la recerca d’aquests espectres per descobrir què són i qui els ha creat.

spectral02La història de Spectral recorda, i molt, aquell intent de pel·lícula titulada La hora más oscura (The darkness hour, Chris Gorak, 2011), un film que no s’aguantava per enlloc. Netflix ha fet la mateixa història, canviant extraterrestres per éssers eteris, però amb molt més pressupost. I, si bé en les escenes d’acció és on es veu on han anat a parar els dòlars, pel que fa a les actuacions no han estat igual de primmirats. La història va directa al gra, sense parar-se en els personatges principals, i a l’acció, una acció que veu molt dels videojocs.

spectral03Spectral és un film que va de més a menys, amb un tram final que es fa apàtic i, a vegades, avorrit. Però sí que aconsegueix l’objectiu pel quals es va fer, que és entretenir tots aquells abonats a Netflix i que volen passar les prop de 2 hores (sobren uns 20 minuts de metratge) asseguts al sofà de casa, amb la cervesa a la mà i mirant un film que no caldrà que recordin durant el sopar de Nadal.

El problema dels tràilers és que, a vegades, t’ensenyen més del que haurien d’ensenyar o, simplement, t’ensenyen el millor de la pel·lícula que veuràs. És millor insinuar que ensenyar. Això últim és el que m’ha passat amb Spectral, l’última producció de Netflix. El primer cop que vaig veure el tràiler vaig pensar que seria una bona pel·li …

Títol


Director


Actors





Comments are closed.