MENU

11 gener, 2017 Comentaris tancats a Votacions bastardes: les millors sèries del 2016 Visualitzacions: 1120 Sèries Jordi Taulats

Títol


Director


Actors

Els Bastards continuem un altre any fidels a la tradició i ens hem tornat a reunir per deliberar sobre quines han estat les nostres sèries preferides de l’any. A diferència de l’any passat, hem votat directament deu sèries (sense distingir les categories entre noves i de continuïtat), votant de menys a més. Més que mai, aquest any el podi …

Votacions bastardes: les millors sèries del 2016

Els Bastards continuem un altre any fidels a la tradició i ens hem tornat a reunir per deliberar sobre quines han estat les nostres sèries preferides de l’any. A diferència de l’any passat, hem votat directament deu sèries (sense distingir les categories entre noves i de continuïtat), votant de menys a més.

Més que mai, aquest any el podi ha estat molt competit i les tres millors sèries tan sols es diferencien per un vot de diferència. D’aquesta manera, sumant els punts de cadascun dels bastards que han votat ha resultat guanyadora The young pope, la sèrie sobre un hipotètic nou papa de Roma que interpreta en el paper principal Jude Law. La sèrie és obra de Paolo Sorrentino, l’autor de l’aclamada La gran bellesa, el qual aquí configura un relat seriat amb els seus elements més representatius i molt reconeixible amb el seu cinema. 100% Sorrentino i pura bastardia d’un protagonista que rivalitzaria pel poder amb els mètodes del no menys gran president Frank Underwood de House of cards.

En segon lloc, i per un sol vot de diferència, trobem Narcos, la sèrie que ja l’any passat ens va captivar (i que vam escollir com a millor de l’any) i que, malgrat que la seva segona temporada no ha resultat tan original, sí que ha mantingut el nivell i sobretot el suspens per veure com s’esfondrava del tot el poder i la glòria del narcotraficant Pablo Escobar.

I, en tercer lloc, ha resultat aclamada la gran sorpresa de l’any: The night of, sèrie de l’HBO que sense tenir el soroll mediàtic de Game of thrones ni el pressupost de Westworld ens ha captivat per com desenvolupa un relat expansiu i cinematogràfic al voltant de la figura d’un fals culpable. Si no l’heu vist, feu-nos cas, no lamentareu capbussar-vos en la proposta que firmen Richard Price i Stephen Zaillian.

LES MILLORS SÈRIES

BASTARD 10 PUNTS 9 PUNTS 8 PUNTS 7 PUNTS 6 PUNTS 5 PUNTS 4 PUNTS 3 PUNTS 2 PUNTS 1 PUNT
Jordi Camps Gomorra Narcos The night of Ray Donovan The people v. OJ Simpson Black mirror Togetherness The night manager Game of thrones War & peace
Fàtima Deulofeu American crime The young pope Stranger things Narcos Westworld Game of thrones The people v. OJ Simpson The crown Line of duty War & peace
Jordi Dorca Gomorra Horace and Pete The night of The young pope Narcos Quarry Vinyl Better things American crime The night manager
Víctor Gonzàlez The night of Gomorra Black mirror The crown Trapped The people v. OJ Simpson Archer O.J.: Made on America The night manager Fleabag
Àlex Oliva Westworld Game of thrones Stranger things Mr. Robot Narcos The young pope Black mirror Dirk Gently 11.22.63 The girlfriend experience
David ‘Callahan’ Ruiz (*) Stranger things Historias corrientes Ash vs. Evil dead El exorcista Victor Ros Channel 0 El padre de Caín El ministerio del Tiempo Merlí La Riera
Lluís Simon Stranger things The night manager The night of Game of thrones The young pope Westworld Penny dreadful Black mirror Daredevil Narcos
Jep Soler The young pope Gomorra The night manager Quarry American crime Banshee American horror story Aquarius The OA Midnight dinner
Jordi Taulats The night of The young pope Happy valley Line of duty Narcos The OA Black mirror Daredevil Mr. Robot Game of thrones

(*) Millors websèries 2016
  1. The Waiter
  2. El Ramon de les olives
  3. Street fighter: Resurrection

I ara us donem la possibilitat de votar les sèries que hem escollit:
[rnkrwp id=”2508394″ format=”grid”]

Els Bastards continuem un altre any fidels a la tradició i ens hem tornat a reunir per deliberar sobre quines han estat les nostres sèries preferides de l’any. A diferència de l’any passat, hem votat directament deu sèries (sense distingir les categories entre noves i de continuïtat), votant de menys a més. Més que mai, aquest any el podi …

Títol


Director


Actors

Comments are closed.