MENU

12 gener, 2017 Comentaris tancats a Votacions bastardes: les millors pel·lícules del 2016 Visualitzacions: 1193 Cinema Uns bastards

Títol


Director


Actors

Després d’oferir-vos el resultat de les votacions de les millors sèries, Els Bastards us anunciem la llista de les nostres pel·lícules predilectes que s’han pogut veure al llarg de l’any 2016. Que no vol dir que siguin les millors, o sí, sinó les que cada membre vol reivindicar. El sistema de votació d’aquest any tan prolífic ha …

Votacions bastardes: les millors pel·lícules del 2016

Després d’oferir-vos el resultat de les votacions de les millors sèries, Els Bastards us anunciem la llista de les nostres pel·lícules predilectes que s’han pogut veure al llarg de l’any 2016. Que no vol dir que siguin les millors, o sí, sinó les que cada membre vol reivindicar. El sistema de votació d’aquest any tan prolífic ha variat i hem decidit ampliar per votar cadascú els 10 millors films, puntuats de menys a més. En aquesta categoria han votat deu membres del col·lectiu.

I no, tranquils, a diferència dels qui veneren el cahierisme o altres religions pretèrites, no ha guanyat Carol ni La mort de Lluís XIV. La gran triomfadora ha estat Arrival (La llegada), consagrant, per tant, Denis Villeneuve (director que l’any passat ja vam exalçar amb la vibrant Sicario) com un dels grans directors bastards. Només ell pot convertir uns cogombres gegants en naus enigmàtiques i uns calamars que escriuen amb tinta en uns dels alienígenes més hiperrealistes de tots els temps. Els ulls de l’heroïna Amy Adams i l’oda a la lingüística com a procés per a la pau mundial (que n’aprengui en Rajoy, que gairebé no sap ni parlar el castellà) encara ara ens emocionen.

Com a segon lloc al podi trobem Revenant, la nostra Carol particular. Sí, perquè veure arrossegar-se com un cuc el bonàs d’en Di Caprio mitja pel·lícula seria insuportable si no fos que darrere la càmera hi ha un cineasta majúscul que, després d’un atac d’indis impactant, et torna a clavar a la butaca amb un magistral atac d’un os bru.

I, en tercera posició, Room, la història punyent, no tant d’un segrest aberrant (que també), sinó de la complexitat que suposa tornar a viure una vida normal més enllà de les quatre parets que t’han protegit més de mitja vida. Brutal.

Aquí teniu les votacions, un per un. És permès insultar. També aplaudir.

 

LES MILLORS PEL·LÍCULES

BASTARD 10 PUNTS 9 PUNTS 8 PUNTS 7 PUNTS 6 PUNTS 5 PUNTS 4 PUNTS 3 PUNTS 2 PUNTS 1 PUNT
Jordi Camps The handmaiden
(La doncella)
Elle Arrival
(La llegada)
The hateful eight
(Los odiosos ocho)
Revenant Bone tomahawk No respires Rogue one The neon demon The witch
Fàtima Deulofeu Room Arrival
(La llegada)
Spotlight Everybody
wants some
Mustang Rogue one The invitation Captain Fantastic Midnight special The handmaiden
(La doncella)
Jordi Dorca Paterson  Los odiosos ocho  El hijo de Saul  Carol Youth  The Witch  Mia madre  El renacido  Elle Spotlight 
Víctor Gonzàlez American honey Honky holocaust No home movie Under the shadow Embrace of the serpent HyperNormalisation Ouija, origin of evil Weiner Midnight special Lo and behold
Àlex Oliva Arrival Captain Fantastic Room 10 Cloverfield lane Spotlight  The Revenant  Un monstruo viene a verme  Zootropolis  No respires Dr. Strange
David ‘Callahan’ Ruiz Bone tomahawk Independence day 2 El contable Tarde para la ira El hombre de las mil caras No respires Green room Elle Baskin The invitation
Lluís Simon Arrival
(La llegada)
The handmaiden
(La doncella)
Rogue one Revenant The neon demon Bone tomahawk Son of Saul Spotlight The hateful eight
(Los odioso ocho)
Sing street
Jep Soler Revenant Arrival
(La llegada)
Elle Demolition Rogue one The invitation Midnight special Room The handmaiden
(La doncella)
Bone tomahawk
Jordi Taulats Revenant
(El renacido)
Bone tomahawk Room Spotlight The invitation Midnight special The hateful eight
(Los odiosos ocho)
Creed No respires El rei borni

 

I ara us donem la possibilitat de votar les pel·lícules que hem escollit:
[rnkrwp id=”2507673″ format=”grid”]

Després d’oferir-vos el resultat de les votacions de les millors sèries, Els Bastards us anunciem la llista de les nostres pel·lícules predilectes que s’han pogut veure al llarg de l’any 2016. Que no vol dir que siguin les millors, o sí, sinó les que cada membre vol reivindicar. El sistema de votació d’aquest any tan prolífic ha …

Títol


Director


Actors

Comments are closed.