MENU

17 gener, 2017 Comentaris (1) Visualitzacions: 1194 Sèries Jordi Taulats

Títol


Director


Actors

Que Netflix té tirada per la ciència-ficció només ens ho pot negar el nostre company Víctor González. Si amb Stranger things ens va fer retornar al passat i amb The OA ens va emocionar, ara ens ha portat Travelers, una altra sèrie sobre com fer un futur millor viatjant al passat. En un futur llunyà els humans han descobert …

‘Travelers’: salva el futur i protegeix el passat

Que Netflix té tirada per la ciència-ficció només ens ho pot negar el nostre company Víctor González. Si amb Stranger things ens va fer retornar al passat i amb The OA ens va emocionar, ara ens ha portat Travelers, una altra sèrie sobre com fer un futur millor viatjant al passat.

En un futur llunyà els humans han descobert com transferir les seves consciències al passat i s’envien viatgers perquè facin petits canvis per evitar una catàstrofe. Travelers segueix cinc d’aquests viatgers que formen una unitat per tal d’evitar la col·lisió d’un meteorit. Aquests cinc viatgers són:

  • Grant MacLaren (Eric McCormack), líder del grup, ocupa el cos d’un agent de l’FBI.
  • Marcy Warton (MacKenzie Porter), la metgessa del grup, per un error d’anàlisi, pren el cos d’una dona amb retard mental.
  • Philip Pearson (Reilly Dolman) és l’historiador del grup, sap de memòria tots els fets documentats del passat, des de les dates de morts de persones fins a resultats d’apostes. Ocupa el cos d’un heroïnòman.
  • Carly Shannon (Nesta Cooper), la tàctica del grup pren la vida d’una dona víctima d’una relació problemàtica i amb un nadó.
  • Trevor Holden (Jared Abrahamson), el físic i enginyer del grup (i pel que sembla el més vell de tots cinc) pren la vida d’un jove esportista adolescent.

Aquests viatgers, a més de tractar amb les identitats dels seus hostes, han de respectar un codi imposat per un misteriós director, una intel·ligència artificial que té un pla mestre per salvar la humanitat. D’aquesta manera tenim com els viatgers han de conviure amb les seves noves identitats, però, alhora, també amb les seves pròpies, i s’han d’enfrontar a dilemes morals imposats per una sèrie de normes (protocols, en diuen ells).

El fet que els viatgers prenguin els cossos de la gent en el moment just que moren és un dels encerts de la sèrie, ja que si tenim en compte les normes de la física quàntica i del doctor Emmett Brown de Retorn al futur, qualsevol canvi en el passat pot afectar dràsticament el futur.

Sí, Travelers beu de Doce monos, Terminator, Looper i de totes aquestes sèries i pel·lícules de viatges en el temps. Però a diferència d’aquestes, els dotze capítols de què consta la primera temporada de Travelers se centren més en les noves vides dels vieatgers i els problemes heretats que no pas en les missions que han de fer per salvar el nostre futur (el seu present)

Travelers és més una sèrie més d’aventura i acció que no pas de ciència-ficció i que ni de bon tros arriba a les esmentades al començament d’aquest article però que serveix d’entreteniment mentre esperem les noves temporades de Sense8, Stranger things i The OA. Tot i això, de sèries de viatges en el temps em segueixo quedant amb El ministerio del tiempo.

Que Netflix té tirada per la ciència-ficció només ens ho pot negar el nostre company Víctor González. Si amb Stranger things ens va fer retornar al passat i amb The OA ens va emocionar, ara ens ha portat Travelers, una altra sèrie sobre com fer un futur millor viatjant al passat. En un futur llunyà els humans han descobert …

Títol


Director


Actors

Un comentari a ‘Travelers’: salva el futur i protegeix el passat

  1. Jep ha dit:

    Espero i desitjo que no hi hagi segona temporada de The OA