MENU

18 gener, 2017 Comentaris tancats a Vuit films de terror excel·lents per a aquest 2017 Visualitzacions: 1257 Cinema Víctor Gonzàlez

Títol


Director


Actors

Aquest passat 2016 ha sigut un gran any per al cinema de terror. Films de gran qualitat com The neon demon, Don’t breathe, Hush, The invitation, Train to Busan, The witch o Green room ja han passat pels Bastards. Per començar el 2017, us presentem vuit films del gènere que no us podeu perdre. 1. The greasy strangler …

Vuit films de terror excel·lents per a aquest 2017

Aquest passat 2016 ha sigut un gran any per al cinema de terror. Films de gran qualitat com The neon demonDon’t breathe, Hush, The invitation, Train to Busan, The witch o Green room ja han passat pels Bastards. Per començar el 2017, us presentem vuit films del gènere que no us podeu perdre.

1. The greasy strangler

Les desventures dels fastigosos Ronnie i el seu fill Brayden, bruts i amants del menjar greixós és una de les propostes més interessants del 2017 i que recorda el millor cinema de John Waters. Imperdible la pinta dels dos protagonistes vestits de rosa fent de guies de locals de rock-and-roll. Brutícia i gore a dojo, The greasy strangler és una meravella bastarda de primer ordre.

2. Antibirth

Film independent canadenc, Antibirth és una delícia del gènere de l’horror amb el suport de l’excel·lent feina de les actrius Natasha Bianca Lyonne i la sempre rara Chloë Sevigny.

El film passa a un poble remot de Michigan on una dona es queda prenyada d’un àlien a través de la ingesta d’una droga lisèrgica. La combinació dels films de David Cronenberg (The brood) i l’estètica surrealista de David Lynch amb extractes de vídeos estrafolaris de YouTube funciona al 100%. Tingueu en compte aquest nom, Danny Perez, el director del film. Li augurem una carrera més que brillant.

3. The love witch

Dirigida per Anna Biller, The love witch ens presenta una bruixa moderna que fa servir els seus poders per fer els homes s’enamorin d’ella. La directora treballa l’estètica del technicolor estil Hammer Productions amb un retorn al terror dels anys seixanta i elements postfeministes. The love witch apareix a totes les llistes dels 10 films desconeguts més interessants i sexis del passat 2016. I s’ho mereix.

4. Circus of the dead

Rodada ja fa dos anys però estrenada fa uns mesos, Circus of the dead, del nostre amic bastard Parrish Randall, és un descomunal film de pallassos. Dura com ella sola, ens trobem amb una barreja entre La naranja mecánica i La matança de Texas. No és casualitat que hagi estat filmada a Texas i que Parrish se surti de mare al ritme de música rockabilly.

5. Frankenstein created bikers

Si no us emociona aquest títol ─Frankenstein va crear els motoristes─ replantajeu-vos la vostra bastardia. Rodada íntegrament en 35 mm ─com The Llove witch─ el film ens explica el retorn a la vida del grup de motoristes The Impalers gràcies als experiments del Dr. Marco, alter ego de Víctor Frankenstein. Què us he de dir? Aquest film és una autèntica joia del cinema exploitation.

6. Under the shadow

El director iranià Babak Anvari va presentar el seu debut, Under the shadow, al passat festival de Sundance amb una ovació atronadora. La història, centrada en la guerra Iran-Iraq dels anys vuitanta, combina el gènere bèl·lic amb les aparicions d’un dimoni terrorífic que apareix per les cases de Teheran. Mare i filla, protagonistes, es refugien no només dels míssils sinó també de la bèstia, al·legoria del tractament de la dona persa que ha de seguir els preceptes religiosos islàmics al carrer però que es dedica a ballar a casa al ritme dels vídeos d’aeròbic de Jane Fonda.

7. The eyes of my mother

Rodat en blanc i negre ens trobem un autèntic film que fa por. Necrofília i mutilacions passen més enllà de la pantalla amb un embolcall en què el trauma infantil i la soledat d’una jove la porta a camins inhumans. Molt més interessant que A girl walks home alone at night, The eyes of my mother juga amb la tragèdia de l’atrocitat. Imperdible.

8. Southbound

Si encara us pensàveu que l’esperit de The twilight zone s’havia perdut per sempre, no dubteu a veure Southbound, un film en què s’interconnecten cinc històries esfereïdores i al·lucinants enmig d’una autopista perduda al desert nord-americà. Molt creativa i ben embastada, us asseguro que se us posaran els pèls de punta quan visioneu els monstres ratpenats que apareixen del no-res al film. Colpidora.

 

Aquest passat 2016 ha sigut un gran any per al cinema de terror. Films de gran qualitat com The neon demon, Don’t breathe, Hush, The invitation, Train to Busan, The witch o Green room ja han passat pels Bastards. Per començar el 2017, us presentem vuit films del gènere que no us podeu perdre. 1. The greasy strangler …

Títol


Director


Actors

Comments are closed.