MENU

26 gener, 2017 Comentaris tancats a Guillermo del Toro apunta al jovent amb ‘Trollhunters’ Visualitzacions: 1288 Sèries Jordi Taulats

Títol


Director


Actors

El director mexicà Guillermo del Toro és ben conegut pels bastards pels seus films. El laberinto del fauno (2006), Pacific rim (2013) o La cumbre escarlata (Crimson Peak, 2015) han estat moltes vegades comentades per nosaltres, sia al blog o en aquells sopars anuals que fem en què ens diem de tot menys macos. Ara, a …

Guillermo del Toro apunta al jovent amb ‘Trollhunters’

El director mexicà Guillermo del Toro és ben conegut pels bastards pels seus films. El laberinto del fauno (2006), Pacific rim (2013) o La cumbre escarlata (Crimson Peak, 2015) han estat moltes vegades comentades per nosaltres, sia al blog o en aquells sopars anuals que fem en què ens diem de tot menys macos. Ara, a l’espera de veure com versiona el conte infantil de Pinotxo, Del Toro es dirigeix als més joves amb la sèrie animada Trollhunters.

La sèrie, que consta de 26 capítols d’uns 20 minuts de durada cadascun i que es pot veure a través de Netflix, segueix les aventures d’un jove de 15 anys que, per coses del destí, és escollit com el nou caçador de trolls i descobreix tot un món dominat per gnoms, goblins i trolls de totes les mides i colors, que no poden ser exposats a la llum del sol perquè si no, com bé sabeu, es convertirien en pedra i necessiten l’ajuda del caçador de trolls per defensar-se dels trolls dolents que volen tornar a conquerir el món. Jim, que així és com es diu el protagonista, tindrà l’ajuda del seu millor amic Toby i de dos trolls que l’aniran entrenant i guiant en aquest nou món.

Si bé Trollhunters està destinada a un públic més infantil que l’habitual dels seus films, Del Toro no deixa de banda les temàtiques que toquen els seus films per a adults, com ara la fascinació que sent per les criatures fantàstiques, els mons ocults i les mirades innocents dels seus protagonistes. Els més fidels a Del Toro veureu una semblança molt gran entre el cap dels trolls dolents i els monstres de Pacific rim.

Trollhunters és una adaptació de la novel·la juvenil que va escriure Guillermo del Toro conjuntament amb Daniel Kraus i està coproduida per Dreamworks, la companyia de Steven Spielberg, i Cha Cha Cha Films, la companyia que Del Toro fa formar juntament amb els seus compatriotes i amics Alejandro González IñárrituAlfonso Cuarón. És una bona sèrie per començar a instruir els més menuts de casa en l’univers Del Toro.

 

El director mexicà Guillermo del Toro és ben conegut pels bastards pels seus films. El laberinto del fauno (2006), Pacific rim (2013) o La cumbre escarlata (Crimson Peak, 2015) han estat moltes vegades comentades per nosaltres, sia al blog o en aquells sopars anuals que fem en què ens diem de tot menys macos. Ara, a …

Títol


Director


Actors

Comments are closed.