MENU

4 febrer, 2017 Comentaris tancats a Oscar 2017: els films i directors nominats Visualitzacions: 1071 Cinema Jordi Taulats

A falta de tres setmanes perquè comenci la gala dels Oscars, Els Bastards volem que us mulleu i que aposteu per quins seran els guanyadors d’aquesta gala. Avui us portem els directors i les pel·lícules nominades i, cada setmana, anirem afegint més llistes amb els actors, actrius, secundaris, pel·lícules d’animació i de llengua no anglesa. …

Oscar 2017: els films i directors nominats

A falta de tres setmanes perquè comenci la gala dels Oscars, Els Bastards volem que us mulleu i que aposteu per quins seran els guanyadors d’aquesta gala.

Avui us portem els directors i les pel·lícules nominades i, cada setmana, anirem afegint més llistes amb els actors, actrius, secundaris, pel·lícules d’animació i de llengua no anglesa.

http://polldaddy.com/poll/9650638/

A falta de tres setmanes perquè comenci la gala dels Oscars, Els Bastards volem que us mulleu i que aposteu per quins seran els guanyadors d’aquesta gala. Avui us portem els directors i les pel·lícules nominades i, cada setmana, anirem afegint més llistes amb els actors, actrius, secundaris, pel·lícules d’animació i de llengua no anglesa. …

Comments are closed.