MENU

29 juny, 2017 Comentaris tancats a ‘The Loch’: el monstre no és al llac Visualitzacions: 2507 Sèries Jordi Taulats

Títol
The Loch

Creador
Stephen Brady

Actors
Laura Fraser, Siobhan Finneran i Don Gilet
No entenc com la cadena ITV, responsable de produccions com ‘Broadchurch’ o’ Marcella’, hagi permès que un producte com ‘The Loch’ s’hagi emès.

Puntuació

5

‘The Loch’: el monstre no és al llac

Si una cosa diferencia les sèries angleses de la resta de produccions és la capacitat que tenen de perfilar uns personatges que, de bon començament, ja te’ls creus i que ràpidament desperten empatia. A The Loch això no passa.

Els habitants de Lochafoy, una població a la vora del llac Ness i que viu dels turistes que venen a la recerca del monstre, es troben amb el primer assassinat que recorden: un professor de piano és trobat mort amb el cervell extret pel nas. Aquí és on vaig veure que alguna cosa no anava bé. Si bé aquest descobriment sorprendria la majoria de gent, fins i tot el doctor Lecter, pel que es veu els agents de policia de la ciutat deuen haver vist moltes coses, perquè no sembla pas que els afecti gaire, aquesta troballa.

Ni l’agent de policia Annie (Laura Fraser, The Missing) ni la inspectora enviada per solucionar el cas, Lauren Quigley (Siobhan Finneran, Happy Valley), les dues protagonistes de la sèrie, aconsegueixen aixecar la sèrie. L’una perquè ni me la crec com a mare ni me la crec com a ambiciosa agent de policia. L’altra segurament perquè em pesa més el fet de veure-la com la germana de la dona policia més completa de la TV i m’impedeix veure-la com a detectiva.

Naturalment tenim els sospitosos habituals: el doctor, pare d’una alumna del professor mort que, el dia abans, el va increpar fortament; el condemnat per assassinat i que ara intenta refer la seva vida; el professor d’universitat que troba el cadàver i s’emporta el mòbil del mort… i que de ben segur cap d’ells serà l’assassí, perquè si aquesta sèrie té alguna cosa que la defineix és la seva previsibilitat, almenys als dos primers capítols.

No entenc com la cadena ITV, responsable de produccions com Broadchurch o Marcella, hagi permès que un producte com The Loch s’hagi emès. Arribar a dalt de tot costa molt, caure’n és molt fàcil. 

Puntuacio

5

No entenc com la cadena ITV, responsable de produccions com ‘Broadchurch’ o’ Marcella’, hagi permès que un producte com ‘The Loch’ s’hagi emès.

Títol
The Loch

Creador
Stephen Brady

Actors
Laura Fraser, Siobhan Finneran i Don Gilet
Comments are closed.