MENU

4 agost, 2017 Comentaris (2) Visualitzacions: 2728 Sèries Jordi Taulats

Títol
The Mist

Creador
Christian Torpe

Actors
Alyssa Sutherland, Holly Deveaux i Gus Birney
Els personatges de ‘The Mist’ són un autèntic clixé dels personatges que estan de moda a les sèries actuals, un catàleg d’estereotips de les sèries amb una nul·la personalitat

Puntuació

1

‘The Mist’: ni us hi acosteu!

Generalment, a les sèries els dono uns tres o quatre capítols a l’hora de decidir fer-ne un article donant la meva opinió, però amb la sèrie The Mist he volgut fer una excepció; i, havent-ne vist només un i mig, crec que ja tinc tots els elements necessaris per donar-la.

Bé, potser us he mentit una mica. Amb The Mist no he fet una excepció, és que, simplement, no podia aguantar ni un minut més de tal infame producció (per això en el segon capítol només vaig poder aguantar 18 minuts).

La milionèsima adaptació d’una obra de Stephen King (bé, no sé quantes adaptacions se n’han fet, perquè sempre que ho vull buscar al Google l’ordinador peta, el servidor cau i Google m’envia un mail dient que no té un algoritme prou potent per donar-me aquesta dada) és un compendi del que no s’ha de fer en una sèrie: uns personatges plans, avorrits, sense cap mena de gràcia i amb els quals arribes a tenir la mateixa empatia que podries tenir amb un còdol del riu; un guió nul, amb situacions absurdes i més que previsibles, i uns efectes especials lamentables que fan que la boira de la sèrie t’envaeixi el cervell.

Els personatges de The Mist són un autèntic clixé dels personatges que estan de moda en les sèries actuals: l’adolescent, suposadament violada pel capità de l’equip de futbol americà (però que tu ja saps que no és veritat, que aquest paio és un tros de pa), l’amic de l’adolescent gai amb estètica grunge; l’agent de policia, pare del suposat violador, que només mira per ell; els pares de l’adolescent, amb un passat una mica fosc; la noia ionqui que arriba al poble i que, en plena síndrome d’abstinència, serà la qui conduirà el cotxe… En fi, tot un catàleg d’estereotips de les sèries amb una personalitat nul·la.

No, amics, no, decididament no us recomano que veieu The Mist. És més, si algú us en vol parlar, fugiu. I encara diria més, ja hauríeu d’haver tancat aquest article i no haver llegit res de res. Insensats!

Puntuacio

1

Els personatges de ‘The Mist’ són un autèntic clixé dels personatges que estan de moda a les sèries actuals, un catàleg d’estereotips de les sèries amb una nul·la personalitat

Títol
The Mist

Creador
Christian Torpe

Actors
Alyssa Sutherland, Holly Deveaux i Gus Birney
2 comentaris to ‘The Mist’: ni us hi acosteu!

  1. Joan ha dit:

    Tens raó, Taulats. La sèrie és un bunyol. Si almenys fos de pastisseria… però és que ni això. És un bunyol de fabricació industrial, en sèrie. I els bastards amb paladar, afortunadament, saben reconèixer un mal bunyol a la primera mossegada.

  2. Jordi Taulats Oriol ha dit:

    Gràcies Joan, però tot el mèrit és de la sèrie, que ho posa fàcil 🙂