MENU

16 agost, 2017 Comentaris tancats a ‘Game of Thrones’ 7×05: els 7 magnífics Visualitzacions: 2398 Game of thrones, Sèries Lluís Simon

Títol


Director


Actors

Mare de deú. La humanitat està en mans d’una colla de pressumptes herois mal girbats que tenen menys possibilitats de tornar sencers a casa que el Barça de remuntar la Supercopa.

‘Game of Thrones’ 7×05: els 7 magnífics

Mare de Déu. La humanitat està en mans d’una colla de presumptes herois malgirbats que tenen menys possibilitats de tornar sencers a casa que el Barça de remuntar la supercopa.

Beric Dondarrion

Certament ha ressuscitat sis vegades (rècord mundial a Westeros), però si fem cas del mestre Gobolino (el meu gat) només li queda una vida. No es pot anar pel món, a més, matant zombis amb només un ull i amb el teu nom a la llista de l’Arya. Tens el certificat de mort escrit als crèdits.

Davos Seaworth

Amb l’excusa que és un assessor (solen cobrar més que els polítics) es queda sempre a la rereguarda i s’estalvia les garrotades fortes. Digueu-li ximple, però mentre els altres beneits caminen cap a l’obscuritat infinita ell es quedarà al sofà de casa encarregant un informe al secretari municipal.

Gendry

Com a bastard m’entristiré quan li tallin el cap, però és de tocat del bolet anar a caçar caminants blancs o gambutzins sense saber ni agafar una espasa. Diu que fa anar el martell com ningú, però, sincerament, si algú té el mòbil de Thor, Conan o Ragnar Lodbrok que enviï un whatsapp urgent al Valhalla.

Jon Snow

Arriba massa afeblit a la gran missió per un fracàs comú entre els joves que anàvem de marxa en els nostres temps a Lloret o Platja d’Aro: tornar a casa amb la cua i la mandolina entre les cames. A Daenerys la va mirar, però ni la va tocar. Noi, cal més decisió i, si s’ha de parlar italià, doncs se’n parla.

The Hound

Sandor per als amics. Era el guàrdia personal de Joffrey i ja sabem com va acabar el nostre rosset preferit. Per acabar-ho d’adobar, va perdre en combat contra una dona que (amb tots els respectes que sento per vosaltres, estimades lectores) en aquell temps era considerat tot un deshonor. Amb prou feines s’aguanta amb els dos peus. Inútil és poc.

Thoros de Myr

No s’ha de confondre amb el cantant de Jethro Tull. Fa temps que hauria d’estar mort. Com a sacerdot roig del senyor de la llum, aquí preferim per raons òbvies l’enyorada Melissandre. Dubto que els immortals que l’esperen més enllà del mur comprenguin el seu subtil sentit de l’humor. Dos telenotícies i a la caixa.

Tormund Giantsbane

Un hipster que va de salvatge i que quan era jove es dedicava a enfilar pubilles, robar granges i fer el gara-gara amb el sapastre de Mance Rayder. Van fer plans per dominar el món amb una colla que de tan babaus que eren van perdre fins i tot contra Stannis Baratheon.

Jo ho va escriure Dant a les portes de l’infern: “Abandoneu qualsevol esperança.”

Mare de deú. La humanitat està en mans d’una colla de pressumptes herois mal girbats que tenen menys possibilitats de tornar sencers a casa que el Barça de remuntar la Supercopa.

Títol


Director


Actors

Comments are closed.