MENU

25 agost, 2017 Comentaris (1) Visualitzacions: 3236 Sèries Jep Soler

Títol
The Defenders

Creador
Douglas Petrie i Marco Ramirez

Actors
Charlie Cox, Finn Jones, Mike Colter, Jessica Henwick, Krysten Ritter, Sigourney Weaver, Elodie Yung, Rosario Dawson, Babs Olusanmokun, Elden Henson, Simone Missick, Rachael Taylor, Scott Glenn, Eka Darville, Carrie-Anne Moss, Deborah Ann Woll
El més trist de tot és que la història més dolenta, la de Iron Fist, és la que continua a The Defenders: la lluita contra l’organització The Hand que té menys atractiu que una roda de premsa d’en Rajoy.

Puntuació

5

Massificació de superherois a Nova York

Al final acabarem prenent Omeprazol per poder acabar de pair la quantitat de superherois als quals estem exposats. Tot i que m’agraden els universos DC i Marvel i tinc unes ganes boges de veure en SuperLópez en acció, em fa la sensació que s’estan passant amb tants salvadors de la Terra. Mireu, quan els tenien tancats dins la novel·la gràfica i només els aficionats a aquest art en gaudien ja m’estava bé. Ara que han passat a la pantalla gran la cosa s’està sortint de mare. Anys enrere amb els quatre més importants ja fèiem el fet, una mica de Batman a la televisió, les adaptacions d’en Tim Burton al cinema i anar tirant, l’Spiderman també televisiu i l’aportació de Sam Raimi ens va deixar contents, a més del Hulk de Ferrigno-Bixby amb l’adaptació fantàstica d’Ang Lee al cinema, i tancava el pòquer l’home dels calçotets per fora interpretat per l’únic Superman, Christopher Reeve. Entenc que feia falta una mica de revolució, i s’hi van començar a afegir altres herois menys coneguts però que van funcionar a la perfecció al cinema, com Iron Man i el Capità Amèrica. Com que la cosa donava diners, i encara en dona, s’ha ampliat el ventall d’herois a la pantalla i estan desenterrant tots els que descansaven tranquil·lament entre pàgines de paper. No penso anomenar-los tots, quin avorriment, només vull parlar de la darrera sèrie de Netflix, The Defenders, que serveix d’exemple de la falta de criteri de les cadenes i, de passada, dels que ens empassem els seus productes.

The Defenders és un grup de superherois format per Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) i Iron Fist (Finn Jones). Ja veieu quina categoria, de fet, només el primer havia tingut una adaptació cinematogràfica amb el cara de marbre Ben Afleck fent de justicier cec. Tots quatre personatges han tingut sèrie pròpia a Netflix, que ha servit per conèixer-los individualment, i així ara, quan estan tots juntets, sembla que ja formen part de la família i ens ho empassem millor. Les sèries individuals van anar perdent qualitat, Daredevil ha estat la millor de totes amb molta diferència, ja que els altres tres no tenien cap mena d’interès, a banda de gaudir del gran David Tennant a Jessica Jones. El més trist de tot és que la història més dolenta, la d’Iron Fist, és la que continua a The Defenders: la lluita contra l’organització The Hand, que té menys atractiu que una roda de premsa d’en Rajoy. Només un parell de lluites reeixides i les brometes de la Jessica Jones ajuden a prendre aquest xarop de bastó que demostra que l’èxit i la qualitat no han d’anar necessàriament de bracet. Del que podem estar segurs és que la ciutat de Nova York està tan ben protegida que sembla mentida que s’hi realitzi algun crim, entre The Avengers, The Defenders, Spiderman, els 4 fantàstics, el Doctor Strange i algun més potser no tindran prou criminals. També pot passar que amb tant producte de superheroi no hi hagi prou espectadors per continuar fent rajar la mamella.

Puntuacio

5

El més trist de tot és que la història més dolenta, la de Iron Fist, és la que continua a The Defenders: la lluita contra l’organització The Hand que té menys atractiu que una roda de premsa d’en Rajoy.

Títol
The Defenders

Creador
Douglas Petrie i Marco Ramirez

Actors
Charlie Cox, Finn Jones, Mike Colter, Jessica Henwick, Krysten Ritter, Sigourney Weaver, Elodie Yung, Rosario Dawson, Babs Olusanmokun, Elden Henson, Simone Missick, Rachael Taylor, Scott Glenn, Eka Darville, Carrie-Anne Moss, Deborah Ann Woll
Un comentari a Massificació de superherois a Nova York

  1. […] Jones. Després de gairebé tres anys d’espera (si no comptem l’aparició a la sèrie The Defenders), l’heroïna (d’heroica, no de droga) de texans estripats, jupa de cuir i alcohol per […]