MENU

30 agost, 2017 Comentaris tancats a Game of Thrones 7×07: volíeu més sang, més sexe, més guerra… Visualitzacions: 2271 Game of thrones, Sèries Lluís Simon

Títol


Director


Actors

Els bastards, en una àrdua feina d’investigació en les masmorres del rondinaire escriptor, han consultat els esborranys autèntics d’allò que havia de ser un últim episodi realment èpic tràgic, amb sang, fetge, guerra, foc, brutícia, sexe i incestos.

Game of Thrones 7×07: volíeu més sang, més sexe, més guerra…

L’èxit espaterrant de la temporada i de la trama, que alguns malnascuts comparen amb La Riera, no ens ha d’amagar la crua realitat. George R.R. Martin (apartat de la sèrie, es rumoreja que està exiliat a Braavos) preparava un destí més formidable per als nostres herois.

Els bastards, en una àrdua feina d’investigació a les masmorres del rondinaire escriptor, han consultat els esborranys autèntics d’allò que havia de ser un últim episodi realment èpic tràgic, amb sang, fetge, guerra, foc, brutícia, sexe i incestos.

Cersei

La seva conspiració és subtil, però mancada del necessari terror per mantenir la seva fama impol·luta i els plebeus de genolls. El guió original exigia assassinat a la plaça de Jon i Daenerys, execució de Jaime -ara que ja té el fill que volia- i tortura coreana (la del nord) per a Tyrion.

Jaime

Abans de morir en mans de Sandor Clegane es preveia una sessió de sexe suós amb Brienne de Tarth, la culminació d’un desig reprimit durant anys amb espases roents, cadenes, llengües ardents i angles de càmera ben explícits.

Euron

La violació de Yara davant dels seus mariners la podreu veure (imaginem) en els extres de l’edició especial del DVD. Després la penja del pal major de caps enlaire i abans de llançar-la al mar apareix sobtadament un germà bessó de Ramsay que la reclama com a botí de guerra i tal.

Sansa / Arya / Littlefinger

En els escrits consultats es relata perfectament com Arya, amb la cara de Sansa, s’emporta el seu “amant” a la cambra i aprofita per tallar-li el membre en el seu màxim punt d’erecció. Hi ha manuals tècnics per calcular aquest angle amb molt poc marge d’error.

Bran

Dins els ulls d’un corb sobrevola el territori de més enllà del mur. Veu el rei de la nit i s’hi planta al davant. Es miren i el monarca de la foscor s’agenolla humilment. Un Stark passa a dirigir la destrucció absoluta dels set regnes… El seu pare n’estaria orgullós.

Jon

Aparació sobtada de Melissandre, que amb el Llibre dels Morts d’Ossiris o de qui sigui a les mans, el fa alçar de les cendres i el converteix en el seu servent per a la proclamació d’un nou ordre mundial en què només un sacrifici massiu d’infants pot aturar la invasió dels White Walkers.

Daenerys

Surt de les brases del foc salvatge de Cersei, nua i amb una aura imponent. Clava una mirada de gel a Cersei, crida els dracs, destrueix King’s Landing i el seu exèrcit. Lliura l’antiga reina als Dothraki perquè s’hi diverteixin. Amb la ciutat derruïda i en flames s’asseu al tron que un dia va ocupar el seu pare, el Mad King. Apareix Bronn per darrere, amb l’espasa de Jaime, i la hi clava per l’esquena!

What the fuck!

Seguirà…

Els bastards, en una àrdua feina d’investigació en les masmorres del rondinaire escriptor, han consultat els esborranys autèntics d’allò que havia de ser un últim episodi realment èpic tràgic, amb sang, fetge, guerra, foc, brutícia, sexe i incestos.

Títol


Director


Actors

Comments are closed.