MENU

8 setembre, 2017 Comentaris tancats a Gypsy, la xafardera i tramposa Naomi Watts Visualitzacions: 1889 Sèries Jep Soler

Títol
Gypsy

Director
Coky Giedroyc, Victoria Mahoney, Alik Sakharov, Sam Taylor-Johnson, Scott Winant

Actors
Naomi Watts, Billy Crudup, Sophie Cookson, Karl Glusman, Melanie Liburd, Poorna Jagannathan, Maren Heary, Frank Deal, Megan Sikora, Brenda Vaccaro, Lucy Boynton, Kimberly Quinn, Paris Remillard, Jordana Rose
Naomi Watts interpreta a la Jean Holloway una psicòloga que s’implica massa en la vida dels seus pacients, fins el punt de convertir-ho en una relació poc professional.

Puntuació

5

Gypsy, la xafardera i tramposa Naomi Watts

Una de les històries de Woody Allen que més m’agraden és la que apareix a Everyone Says I Love You (1996) i explica la relació entre el personatge interpretat pel mateix Allen, un home d’una cinquantena separat amb bona relació amb la seva filla i que s’obsessiona de la dona protagonitzada per Julia Roberts, vint anys més jove i amb un somni únic, trobar l’home perfecte. La descripció de com vol que sigui l’home l’explica a la seva psicòloga que, casualment, és la ex-dona d’en Woody, que com a bon manipulador aconsegueix que la filla espiï les sessions de la mare i li passi la informació necessària per saber què ha de fer en cada moment per seduir a la Julia. Hi ho aconsegueix, i tant! No us explico com acaba perquè us espatllaria la sorpresa. Us explico això perquè la sèrie Gypsy, interpretada per Naomi Watts i Billy Crudup, també ens parla de com la informació que ens donen en privat pot ser utilitzada per ús personal i fer mal a les persones a qui traïm la seva confiança.

Naomi Watts interpreta a la Jean Holloway una psicòloga que s’implica massa en la vida dels seus pacients, fins el punt de convertir-ho en una relació poc professional. La Jean no en fa prou amb la “veritat” dels seus pacients per poder ajudar-los a reflexionar, a pensar, a prendre decisions, com li recorda un dels seus companys de feina els psicòlegs no serveixen per solucionar la vida dels altres sinó que ajuden a cadascú trobi el seu camí. Comença a investigar les relacions personals dels demés, contacta amb els familiars fent-se passar per una altra persona i intenta manipular les situacions dels demés segons les seves conviccions i els seus propis valors. Algunes vegades és inevitable que la persona que tens a davant fent teràpia et recordi alguna cosa del teu passat o de les teves pròpies pors i emocions, es pot caure en l’error de pensar que pots arreglar els teus problemes solucionant els d’altres persones com tu ho hauries d’haver fet. Un error que ella també comet. Tot allò que no ha de fer un professional de la psicologia és el que veureu en aquesta sèrie de Netflix. Res a veure amb In Treatment (2008), amb Gabriel Byrne, que era més realista de com actua un terapeuta, tot i que segurament els Col·legis Professionals hi trobarien alguna anomalia. El tràiler de la sèrie la venen com un projecte amb molt sexe, erotisme i enganys varis, fins i tot anuncien que la dirigeix la directora de Fifty Shades of Grey (2015), fins i tot en alguns moments sembla que anirà pels camins del misteri com si fos Basic Instinct (1992). Doncs res de res… no sé encara, quan estic al capítol 5, el perquè del seu títol, ja que no apareix cap gitana per enlloc. Tampoc han accelerat una mica les trames, donant una sensació d’avorriment bastant notable. Enganys i trampes, n’hi ha moltes. Erotisme? Depèn de si us agrada la Naomi Watts. Ella porta el pes de la sèrie, tot i els bons personatges secundaris aquests queden eclipsats per l’autèntica i única protagonista de Gypsy.

Puntuacio

5

Naomi Watts interpreta a la Jean Holloway una psicòloga que s’implica massa en la vida dels seus pacients, fins el punt de convertir-ho en una relació poc professional.

Títol
Gypsy

Director
Coky Giedroyc, Victoria Mahoney, Alik Sakharov, Sam Taylor-Johnson, Scott Winant

Actors
Naomi Watts, Billy Crudup, Sophie Cookson, Karl Glusman, Melanie Liburd, Poorna Jagannathan, Maren Heary, Frank Deal, Megan Sikora, Brenda Vaccaro, Lucy Boynton, Kimberly Quinn, Paris Remillard, Jordana Rose
Comments are closed.