MENU

18 setembre, 2017 Comentaris tancats a ‘AHS Cult’: Trump vs. Pennywise Visualitzacions: 1725 Sèries Jep Soler

Títol
American Horror Story: Cult

Creador
Ryan Murphy, Brad Falchuk

Actors
Sarah Paulson, Evan Peters, Cheyenne Jackson, Billie Lourd, Alison Pill, Colton Haynes, Billy Eichner, Leslie Grossman
És molt interessant que es pugui parlar de la por d’una manera agressiva, entretinguda i sense vergonya, com ens mostra aquest Election Night que enceta la setena temporada de AHS

Puntuació

7.5

‘AHS Cult’: Trump vs. Pennywise

Deixeu-vos de collonades! Ni el pallasso d’It, l’amic Pennywise, ni en Zampo ni en Tortell Poltrona, el pallasso més gran de tots els temps i també el que fa més por és en Trump. Es veu que ara forma un duet amb un clown oriental amb qui competeixen per saber qui s’emportarà el premi de president més patètic del segle XXI. Tots dos generen por a la població, també, sobretot perquè podrien acabar fent una competició de petards que no engresca el personal. El dia de les eleccions americanes ens va quedar a tots cara de sorpresa (per no dir de rucs) quan vam veure que el senyor Donald Trump aconseguia arribar a la Casa Blanca, en detriment de la mentidera compulsiva Hillary Clinton. Precisament la nova temporada d’American Horror Story (AHS Cult) comença el dia de les eleccions americanes, en el moment precís en què Trump és coronat nou rei mundial. Les reaccions dels espectadors són diverses, des del que es pinta la cara amb triturat de Cheetos per celebrar la victòria,  fins el que recrimina als que s’han abstingut no haver votat per la Clinton i els culpa de la derrota electoral.

Els protagonistes principals són una parella formada per Ally (Sarah Paulson) i Ivy (Allison Pill), que tenen un fill amant de les històries de terror, sobretot d’un còmic de Twisty the Clown (John Carroll Lynch) que apareixia a la quarta temporada d’AHS, Freak Show. La reacció de l’Ally en el moment de la victòria de Trump és tan exagerada que de seguida penses que s’ha begut l’enteniment, la dona, pateix perquè veurà un canvi tan radical a la seva vida que no ho podrà aguantar. Perdrà la parella, ja que el nou president no accepta les relacions homosexuals, potser li prendran el fill, es quedarà sense feina i viurà en un país ple de violència. Això és el que creu, el que la por li fa pensar. Perquè la por és l’eix principal d’aquest primer capítol, la por i la gestionem. Ally perd completament el nord i se li comencen a fer realitat totes les fòbies i malsons, comença a veure pallassos assassins pertot arreu i l’ansietat li pren qualsevol possibilitat de racionalitat. És molt interessant que es pugui parlar de la por d’una manera agressiva, entretinguda i sense vergonya, com ens mostra aquest Election Night que enceta la setena temporada d’AHS. Estèticament recorda la gran The Purge Election Year i té uns quants tocs que fan pensar que la deriva de la sèrie serà anar cap una societat carregada de violència. Com sempre des d’aquí estarem pendents de com evolucioni, per ara la cosa arrenca bé amb personatges molt interessants que aniran creixent i agafant més protagonisme. Repeteixen Evan Peters i Cheyenne Jackson, a més de la Paulson, i s’hi afegeix, a més de la gran Allison Pill, la jove Billie Lourd que fa el salt des de Scream Queens (també creada per Ryan Murphy) per interpretar una cangur molt particular que ensenya, per exemple, cadàvers reals al nen perquè s’hi acostumi i així no tingui por. Ai, la por…

 

 

 

 

Puntuacio

7.5

És molt interessant que es pugui parlar de la por d’una manera agressiva, entretinguda i sense vergonya, com ens mostra aquest Election Night que enceta la setena temporada de AHS

Títol
American Horror Story: Cult

Creador
Ryan Murphy, Brad Falchuk

Actors
Sarah Paulson, Evan Peters, Cheyenne Jackson, Billie Lourd, Alison Pill, Colton Haynes, Billy Eichner, Leslie Grossman
Comments are closed.