MENU

25 setembre, 2017 Comentaris (1) Visualitzacions: 2745 Sèries Uns bastards

Títol


Director


Actors

Dit això quan ens toquen els ous a la vida també se’ns inflen i se’ns posen, sovint, de la mida d’un Zeppelin. Això és el que està passant ara i val més escriure quatre paraules que no pas carregar l’AK-47 que tenim a l’armari. Calma.

Comunicat bastard

El món és full of bastards però n’hi ha que ho són més que altres. Nosaltres som malparits de mena, però tots els nostres traumes d’infantesa i les nostres misèries els aboquem en aquesta maleïda pàgina i en els nostres malsons diaris. No anem pels carrers, per moltes ganes que en tinguem, amb una Katana segant els caps dels crítics de cinema o dels guionistes de ‘La Riera’.

Dit això quan ens toquen els ous a la vida també se’ns inflen i se’ns posen, sovint, de la mida d’un Zeppelin. Això és el que està passant ara i val més escriure quatre paraules que no pas carregar l’AK-47 que tenim a l’armari. Calma.

Aquests dies el govern espanyol ha activat l’operació Torrente-Piolín contra el nostre petit país i per molts cinèfils que siguem i fans del senyor Segura (al seus peus, sa majestat), ens agradaria denunciar que tota aquesta munió d’agents hispànics -excel·lents persones i probablement seguidors del mite Van Damme- caminen entre nosaltres no per evitar una imminent apocalipsi zombie sinó per prohibir que nosaltres, mortals, dipositem una simple papereta en una urna de cristall.

Tot i que la política és una ciència que entenem menys que la física quàntica, sí que considerem que per exercir el dret a l’autodeterminació no caldria invocar les 7 boles de drac sinó simplement escoltar la veu dels ciutadans que ho demanen.

Per si no ha quedat clar, doncs, els bastards volem votar no només les sèries de l’any sinó l’1 d’octubre sobre el futur del nostre país.

Dit això quan ens toquen els ous a la vida també se’ns inflen i se’ns posen, sovint, de la mida d’un Zeppelin. Això és el que està passant ara i val més escriure quatre paraules que no pas carregar l’AK-47 que tenim a l’armari. Calma.

Títol


Director


Actors

Un comentari a Comunicat bastard

  1. Joan ha dit:

    Molt ben fet nois! Jo també he dedicat el meu blog a temes pertinents per posar la situació en perspectiva. Era tot el que podia fer. Jo no puc votar però que tots els que puguin ho facin.