MENU

5 octubre, 2017 Comentaris tancats a Anar fent vestits a mida Visualitzacions: 1840 Cinema Jep Soler

Títol
Kingsman: The Golden Circle

Director
Matthew Vaughn

Actors
Taron Egerton, Colin Firth, Julianne Moore, Mark Strong, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum, Jeff Bridges, Elton John, Bruce Greenwood, Emily Watson
M’encanta la Poppy! Possiblement la millor criminal del cinema d’acció dels darrers anys, molt per sobre de tota la saga de James Bond, perquè és cruel, despietada, capaç de triturar als traïdors

Puntuació

8

Anar fent vestits a mida

El grup de “sastres” enviats pel govern espanyol a prendre les mides als catalans per arreglar-nos la vestimenta mentre, de regal, et fan la manicura i un maquillatge facial ben acurat, no tenen la classe ni tampoc la imaginació dels agents de Kingsman. L’equip d’agents no oficials del Regne Unit demostren molta més valentia, ja que no ataquen a civils de manera indiscriminada ni tampoc actuen sense contemplacions a tort i a dret, sinó que tenen un objectiu clar i responen als atacs reals. Ara que hi penso els de la terra de conills (Hispania) també creuen que són atacats i tenen una fita clara, acabar amb nosaltres. L’enemiga del món a Kingsman: El circulo de Oro és la Poppy Delavingne (Julianne Moore) la reina del narcotràfic que viu amagada al mig de la selva en un parc temàtic que recrea un paradís dels anys 50 i 60. Hi conviu amb els seus guardes de seguretat, uns robots molt fidels i l’Elton John, segrestat i obligat a tocar per ella. M’encanta la Poppy! Possiblement la millor criminal del cinema d’acció dels darrers anys, molt per sobre de tota la saga de James Bond, perquè és cruel, despietada, capaç de triturar als traïdors. Està enfadada perquè no és famosa, no surt a la revista Forbes tot i ser l’empresària més rica del món, i creu no rep el reconeixement que es mereix. Trobo genial que durant les seves converses ataqui als governs perquè permeten drogues legals com l’alcohol, el tabac i el sucre (!), amb un raonaments indiscutibles. El que hi vulgui trobar un discurs moral sobre les drogues gaudirà de valent.

Ja tenim l’enemiga situada; i els agents Kingsman? Com estan en aquesta segona entrega? Doncs estan espectaculars. Més acció, més humor, més sang, més gore, més de tot que era el que demanava Wes Craven quan es feien segones i terceres parts. Arranca el film amb una baralla cos a cos dins un taxi per anar in crescendo amb escenes més arriscades i amb personatges nous que donen més ritme i tocs d’humor. Aquesta vegada els britànics han de demanar ajuda als seus companys americans, els Stateman’s, que són uns fabricants de whisky encapçalats pel gran Jeff Bridges. Durant tota la pel·lícula no deixes de sorprendre’t i a cada escena hi ha detalls que et fan venir ganes de tornar a veure el film, perquè hi tanta acció i tantes vegades que et deixa amb la boca oberta que no dubteu en anar al cinema. Perquè, això sí, Kingsman: El circulo de oro s’ha de veure i gaudir en una sala de cinema! Que és del millor cinema d’acció que veureu! Pagueu una entrada que no costa tant. Veure l’Elton John lluitant com si es tractés de Kung Fu Panda ja s’ho mereix.

*Es compleix la premissa del gos, per tant pel·lícula bona!

 

Puntuacio

8

M’encanta la Poppy! Possiblement la millor criminal del cinema d’acció dels darrers anys, molt per sobre de tota la saga de James Bond, perquè és cruel, despietada, capaç de triturar als traïdors

Títol
Kingsman: The Golden Circle

Director
Matthew Vaughn

Actors
Taron Egerton, Colin Firth, Julianne Moore, Mark Strong, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum, Jeff Bridges, Elton John, Bruce Greenwood, Emily Watson
Comments are closed.