MENU

10 octubre, 2017 Comentaris tancats a ‘Jack Whitehall, viatge amb el meu pare’ Visualitzacions: 1847 Sèries Víctor Gonzàlez

Títol
Jack Whitehall: Travels with My Father

Creador
Jack Whitehall

Actors
Jack Whitehall i Michael Whitehall
A Jack Whitehall, Travels with My Father, pare i fill són un reclam mediàtic important al món anglosaxó i Netflix no havia d’esperar gaire a fer-los una oferta suculenta amb un documental en to de comèdia

Puntuació

7

‘Jack Whitehall, viatge amb el meu pare’

Potser no us sona el nom de Jack Whitehall, però pels britànics és un reclam perquè és un dels comediants més coneguts al país del Brexit per sèries com Fresh MeatBad Education, en què fa el paper del pitjor professor de les illes Britàniques, en episodis amb els què no podreu parar de riure.

El senyor Whitehall ve de la família de l’entreteniment i els mitjans de comunicació britànics. El seu pare, Michael Whitehall, va ser un important productor i representant d’actors que treballaven per la BBC, la ITV o la Carlton Television. Ell va portar a l’èxit Colin FirthJudi Dench Leslie Grantham i el seu valor en borsa ja supera els 10 milions de lliures esterlines, vaja com el valor del blog dels Bastards que encara aguantem tot i que té un domini .cat que sembla que ha estat atacat pel govern espanyol aquestes últimes dues setmanes amb el tema del referèndum.

A Jack Whitehall, Travels with My Father, pare i fill són un reclam mediàtic important al món anglosaxó i Netflix no havia d’esperar gaire a fer-los una oferta suculenta amb un documental en to de comèdia en què els actors i productor viatgen per Tailàndia, Cambodja i Vietnam per on passen situacions absurdes i ridícules amb què riureu molt.

El contrast generacional entre un mil·lenista de motxilla (en Jack) i un baby boomer amb corbata i americana a 35 graus de temperatura i un 90% d’humitat amb ínfules de britànic postcolonialista (en Michael) té un punt de química que funciona de meravella. A més, els episodis són curtets i passen millor que una sessió de ioga a les casernes de la Guàrdia Civil de Girona.

Cal destacar l’episodi a Cambodja, país massacrat per la guerra i amb un índex de pobresa greu. Els àpats de serps fregides, rates empanades i insectes condimentats deixaran més d’un bastard sibarita de casa nostra –enamorat de fer fotos de menjar de primers, segons, postres, vi i aigua– amb la tràquea més tancada que l’edifici Fort Knox a Louisville, Kentucky.

Us aviso, jo allò no m’ho menjo ni de conya, ni sota les ordres de la Benemèrita; sí, aquell cos de policia militar creat el 1844 i que tan repressiu va ser durant la dictadura de Franciso Franco Bahamonte i que ara torna a estar un altre cop de moda amb més repressió aquests dies a Catalunya, juntament amb la Policía Nacional, però aquest és un altre tema greu, molt greu, que no oblidarem mai.

Puntuacio

7

A Jack Whitehall, Travels with My Father, pare i fill són un reclam mediàtic important al món anglosaxó i Netflix no havia d’esperar gaire a fer-los una oferta suculenta amb un documental en to de comèdia

Títol
Jack Whitehall: Travels with My Father

Creador
Jack Whitehall

Actors
Jack Whitehall i Michael Whitehall
Comments are closed.