MENU

18 octubre, 2017 Comentaris tancats a ‘Narcos’, proliferen els ‘malparidos’ Visualitzacions: 1744 Sèries Àlex Oliva

Títol
Narcos

Creador
Chris Brancato, Carlo Bernard, Doug Miro

Actors
Pedro Pascal, Damián Alcázar, Francisco Denis, Matías Varela
Narcos segueix funcionant perquè, tot i canviar de personatge principal, segueix essent fidel a la seva essència. No ens enganyem, els que mirem Narcos no ho fem per culturitzar-nos en el món del narcotràfic, ho fem per l’acció, la tensió i els assassinats a sang freda, i això segueix molt present en aquesta tercera temporada.

Puntuació

8

‘Narcos’, proliferen els ‘malparidos’

«Sense Pablo Escobar no serà el mateix.» Menteix qui afirmi que aquesta frase no li va passar pel cap quan es va posar a veure la tercera temporada de Narcos. La figura de Pablo Escobar representava un personatge carismàtic, potent i va ser el principal protagonista de les dues primeres temporades de la sèrie de Netflix. Era lògic pensar, per tant, que l’absència d’en Pablo podria afectar la ficció. Res més lluny de la realitat, amigos.

Dos capítols, com a molt, és el temps que trigues a superar la pèrdua i començar a creure en una Narcos sense Pablo Escobar. Els quatre integrants del càrtel de Cali són un substitut perfecte com a dolents de la sèrie, tenen més diners, més poder i menys escrúpols que el seu antecessor. Poca cosa s’escapa de les llargues mans dels germans Rodríguez i companyia, policies i polítics inclosos. I, per si això us sembla poc, al capdavant de la DEA ja no tenim el duet format pels agents Muprhy i Peña, el primer desapareix de la ficció i deixa el seu company sol davant del perill. El gruix de la sèrie gira al voltant dels personatges esmentats, però el principal protagonista d’aquesta temporada és Jorge Salcedo. L’espectador connecta emocionalment amb el que és el cap de seguretat del càrtel de Cali i el desenllaç de la seva trama és un dels factors que t’empeny a engolir capítols. L’enfrontament que manté amb el fill del cap del càrtel, David Rodríguez, és un dels grans al·licients de la segona meitat de la temporada.

Narcos continua funcionant perquè, tot i que canvia de personatge principal, segueix essent fidel a la seva essència. No ens enganyem, els que mirem Narcos no ho fem per culturitzar-nos en el món del narcotràfic, ho fem per l’acció, la tensió i els assassinats a sang freda, i això continua molt present en aquesta tercera temporada. El que tampoc ha canviat és que la sèrie torna a fer ús d’imatges d’arxiu reals. Aquestes, quan apareixen, són com un toc d’atenció, un recordatori que veiem una història que va passar a la vida real. En definitiva, la identitat de la sèrie segueix intacte i ens brinda deu nous capítols d’un gran entreteniment televisiu.

El futur de la sèrie és incert després de l’assassinat d’un assistent de producció mentre buscava localitzacions a Mèxic, lloc cap on sembla que s’havia de desenvolupar l’acció de la quarta temporada. Pedro Pascal, actor que dona vida a l’agent Peña, ja ha deixat clar que si la seguretat de l’equip no està garantida, ell no està disposat a formar-ne part. Sigui on sigui, no dubteu que la quarta temporada ens seguirà brindant més dosis d’hijupeutas i malparidos.

Puntuacio

8

Narcos segueix funcionant perquè, tot i canviar de personatge principal, segueix essent fidel a la seva essència. No ens enganyem, els que mirem Narcos no ho fem per culturitzar-nos en el món del narcotràfic, ho fem per l’acció, la tensió i els assassinats a sang freda, i això segueix molt present en aquesta tercera temporada.

Títol
Narcos

Creador
Chris Brancato, Carlo Bernard, Doug Miro

Actors
Pedro Pascal, Damián Alcázar, Francisco Denis, Matías Varela
Comments are closed.