MENU

24 novembre, 2017 Comentaris (1) Visualitzacions: 2464 Sèries Jordi Taulats

Títol


Director


Actors

Ja ho veieu, testosterona per tots els porus, heroisme a tor i a dret i sobretot patriotisme, molt de patriotisme, és el que podeu veure en aquestes dues sèries

Puntuació

4/5

‘SEAL Team’ vs. ‘The Brave’. Hooah!

Darrerament només faig que mirar sèries en què les forces especials americanes són les protagonistes. No sé si és que la indústria, esperonada per Trump, n’encarrega més o bé és que, inconscientment, miro aquestes sèries per preparar-me per un futur, ja que quan em tocava fer la mili, en el reconeixement mèdic, un paio amb un cetme em va dir que jo era inútil.

Bé, sigui com sigui, aquest any he vist Six, Valor, The Brave i SEAL Team. De la primera, potser en parlaré més endavant; de la segona, només n’he vist un capítol i, la veritat, no tinc ganes de veure’n més. Avui toca parlar-vos de The Brave i SEAL Team.

The Brave

Aquesta sèrie de l’NBC se centra en dos grups de treball. El primer, l’equip tècnic d’intel·ligència. En aquest equip trobem dos analistes que s’encarreguen de trobar solucions tècniques i dirigir l’equip de soldats des d’una habitació tancada i amb tot de pantalles. L’equip està dirigit per Patricia Campbell (Anne Heche, Dig), que tot i que ha perdut el fill fa poc, manté la compostura en tot moment i no deixa escapar cap gest de pena.

L’equip tàctic, els fornits soldats dirigits per Dalton (Mike Voguel, La cúpula), s’encarreguen d’anar per tot el món salvant ostatges civils de grups terroristes molt dolents, rescatant analistes de la CIA de les mans russes o anant a l’Afganistan a interrogar un possible americà amics dels talibans.

The Brave no aporta res de res a aquest tipus de sèries. Sí, potser els moments d’acció estan ben fets, sense marejar amb el moviment de la càmera com és moda avui dia, però amb això no n’hi ha prou per fer-te venir ganes de veure’n més.

SEAL Team

En aquesta sèrie de la CBS hi ha tres fronts oberts. El primer són les operacions que han de fer un equip dels SEAL dirigits per Jason Hayes (David Boreanaz, Bones). Aquest equip és enviat per tot el món per tal de realitzar les missions més perilloses, ja que es per molts considerat el millor equip del millor grup dels Seal.

El segon front és el de seguir la història de Clay Spenser (Max Thieriot, Bates Motel), un jove aspirant a Seal que ha de lluitar contra la reputació del seu pare, que pel que es veu va escriure un llibre que no va agradar gaire als marines.

El tercer i últim front és el que té, particularment, Hayes. Després de la mort del seu millor amic en una missió, Hayes descobreix que es veia amb una refugiada iraniana de la qual ni ell, ni la seva dona, ni ningú en sabia res.

A parer personal, l’errada més gran de SEAL Team és que deixa de banda una idea que surt al primer capítol, i és la de les repercussions psicològiques de la mort d’un company. No deixa de ser una sèrie més de soldats en un món audiovisual amb molta competència.

Ja ho veieu, testosterona per tots els porus, heroisme a tort i a dret i sobretot patriotisme, molt de patriotisme, és el que veureu en aquestes dues sèries.

Puntuacio

4/5

Ja ho veieu, testosterona per tots els porus, heroisme a tor i a dret i sobretot patriotisme, molt de patriotisme, és el que podeu veure en aquestes dues sèries

Títol


Director


Actors

Un comentari a ‘SEAL Team’ vs. ‘The Brave’. Hooah!

  1. […] us ho vaig dir fa uns dies, a raó de SEAL Team i The Brave: estic en mode on pel que fa a visionat de sèries militars. Ara estic veient la nova producció de […]