MENU

14 desembre, 2017 Comentaris tancats a ‘The End of the F***ing World’: una comèdia romàntica amb molt de drama Visualitzacions: 1662 Sèries Jordi Taulats

Títol
The End of the F***ing World

Creador
Charlie Covell

Actors
Jessica Barden, Alex Lawther, Wunmi Mosaku i Gemma Whelan
És una sèrie original i breu que transcorre de manera molt fluida, amb una molt bona selecció musical i unes interpretacions brillants.

Puntuació

8,5

‘The End of the F***ing World’: una comèdia romàntica amb molt de drama

Basada en la novel·la gràfica de Charles Forsman, The End of the F***ing World ha estat definida com una comèdia dramàtica, tot i que a mesura que passen els capítols té més drama que comèdia. També és podria classificar com una road-trip amb tocs de romanticisme per a adolescents, i tot i que pugui semblar el contrari, aquesta sèrie és digna de veure.

James (Alex Lawther, Black Mirror) és un adolescent de 17 anys convençut que és un psicòpata. Diu que no sent res, és introvertit, no té amics i viu amb el seu pare. Durant anys s’ha dedicat a matar animals amb el punyal que li va regalar el seu pare. Ara creu que ja està preparat per matar una cosa més gran, com per exemple una persona, a veure si així pot arribar a sentir alguna cosa.

Alyssa (Jessica Barden, Penny Dreadful) té una personalitat extravertida i rebel. No creu que necessiti ningú per tirar endavant, no es porta del tot bé amb la seva mare i, amb el seu padrastre té problemes més seriosos. Fa anys que no veu el seu pare biològic i, després d’haver conegut en James, el convenç perquè s’escapin junts i el vagin a buscar.

A mesura que van passant els capítols, en James es va adonant que no és tan insensible com es pensa, i Alyssa no és tan independent com es vol donar a conèixer.

The End of the F***ing World és una sèrie anglesa de Channel 4 de només vuit capítols d’uns vint minuts de duració. És una sèrie original i breu que transcorre de manera molt fluida, amb una molt bona selecció musical i unes interpretacions brillants, tant dels joves protagonistes com dels actors secundaris.

Puntuacio

8,5

És una sèrie original i breu que transcorre de manera molt fluida, amb una molt bona selecció musical i unes interpretacions brillants.

Títol
The End of the F***ing World

Creador
Charlie Covell

Actors
Jessica Barden, Alex Lawther, Wunmi Mosaku i Gemma Whelan
Comments are closed.