MENU

20 desembre, 2017 Comentaris tancats a ‘TWD’: tots exiliats amb el 155 Visualitzacions: 1912 The walking dead Jordi Camps

Títol
The walking dead

Creador
Robert Kirkman

Actors
Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan, Seth Gilliam, Danai Gurira, Lennie James, Andrew Lincoln
“A partir que van decretar el 155, el món es va ensorrar. Una mica més, si abans no ho estava. Poc s’ho imaginava qui ho va fer, que aquell poble agenollat resistiria els cops de bastó i la violència extrema que li van aplicar. Tenir els seus líders garrotejats o bé empresonats i la colònia obligada a …

Puntuació

3

‘TWD’: tots exiliats amb el 155

“A partir que van decretar el 155, el món es va ensorrar. Una mica més, si abans no ho estava. Poc s’ho imaginava qui ho va fer, que aquell poble agenollat resistiria els cops de bastó i la violència extrema que li van aplicar. Tenir els seus líders garrotejats o bé empresonats i la colònia obligada a continuar entregant periòdicament tots els seus guanys i profits els ha durat poc. La sorprenent revolta i la resistència de la gent sotmesa els ha agafat desprevinguts, amb els pixats al ventre, acostumats tant temps a tenir tothom llepant-los el cul per un peix al cove. Ha començat la guerra, per establir la república independent de casa nostra”.

Així començava el passat mes d’octubre la meva última crònica (crepuscular però alhora il·lusionant) sobre The Walking Dead, a propòsit de l’estrena de la nova temporada, la vuitena. Vuit episodis després i a l’espera que la sèrie retorni amb vuit més a partir del 25 de febrer, us haig de dir que això no s’aguanta per enlloc. I us ho diu un servidor que, com bé sabeu, dec ser l’únic putu bastard que encara se la mira amb certa esperança… de millora. Un plaer culpable, la qualificava. Ara ni aixó!

Doncs han passat dos mesos i sí, encara es manté el coi de 155. A can Rick, també. I això que ho vam tenir a tocar! A can Rick també.

I és que el nostre il·luminat protagonista, quan tenia la mel als llavis, va i s’adona que el repressor dels collons, M. Negan (la “M.” la poso perquè em dóna la gana), ha estat capaç de redreçar la situació. Complicada que no vegis, amb els rebels republicans i les comunitats unides en una lluita per un futur millor que van posar-lo a ell i els Saviors contra les cordes. Tancats a palau envoltat per una horda de zombis. Tanmateix, i encara que no ens ho van mostrar (o potser sí i em vaig adormir) resulta que el renegat de l’Eugene (personatge que no soporto però que encara es mantindrà com el més interessant) restableix l’ordre pre-establert. És a dir, amb un Estat autoritari, més cohesionat i millor armat. La cosa pinta fatal, i més ara amb Rick i els pocs consellers que li resten exiliats a les catacombes d’Alexandira.

No sé, dependrà dels guionistes. Per cert, dolents a matar. Vosaltres no ho sé, però a mi em queden algunes preguntes (amb resposta):

  • Per què Jadis aka Santi Vila i els seus Scavangers canvien tan sovint de bàndol? (perquè de trepes el món n’és ple, és clar)
  • per què Dwight juga a la puta ramoneta amb Eugene i no el pela quan pot? (el xiclet dóna per a molt, suposo)
  • per què quan els saviors capgiren la truita no liquiden a Maggie i els seus i els deixen lliures? (perquè deixaríem la sèrie si la Maggie mor?)
  • per què Rick no acaba amb Negan quan el tenia sol? (en el fons sabem que és un pixafreda)
  • per què no apareix un tigre zombi per rescatar al Rei Ezequiel? (per animalades no serà)
  • per què encara no han eliminat al pare Gabriel? (mira que he posat espelmes a casa)
  • trobaran quelcom per salvar Carl? (creuem dits, esperem que no)
  • Persistirem?

Puntuacio

3

“A partir que van decretar el 155, el món es va ensorrar. Una mica més, si abans no ho estava. Poc s’ho imaginava qui ho va fer, que aquell poble agenollat resistiria els cops de bastó i la violència extrema que li van aplicar. Tenir els seus líders garrotejats o bé empresonats i la colònia obligada a …

Títol
The walking dead

Creador
Robert Kirkman

Actors
Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan, Seth Gilliam, Danai Gurira, Lennie James, Andrew Lincoln
Comments are closed.