MENU

8 gener, 2018 Comentaris (3) Visualitzacions: 3105 Sèries Uns bastards

Títol


Director


Actors

Com a bons catalans que som, ens encanta votar. Els Bastards continuem un altre any fidels a la tradició i ens hem tornat a reunir per deliberar sobre quines han estat les nostres sèries preferides de l’any.

Votacions bastardes: les millors sèries del 2017

Com a bons catalans que som, ens encanta votar. Els Bastards continuem un altre any fidels a la tradició i ens hem tornat a reunir per deliberar sobre quines han estat les nostres sèries preferides de l’any.

I com ve sent costum, la gran producció serièfila no para de créixer, sense decaure en qualitat. i aquest any passat l’anyada ha resultat extraordinària.

Entre la varietat i els gustos personals de cada bastard, ha resultat guanyadora per una diferència considerable de vots (59), The Leftovers, la sèrie de Damon Lindelof. Com ja vam deixar per escrit en aquest blog, el creador de la sèrie ja venia amb la lliçó apresa i amb The Leftovers s’ha intentat treure l’espina que molts li tenen clavada des de Lost. La tercera i última temporada va concloure amb un capítol rodó, amb què tancava de manera magistral una de les millors sèries de l’última dècada.

En segon lloc,amb 42 vots, destaca The Handmaid’s Tale, brillant adaptació de la novel·la homònima de Margaret Atwood escrita als anys vuitanta i que, malgrat els pas del temps, es manté més actual que mai. Narra, com bé sabeu, el que passa en una societat distòpica (i masclista) on la dona és relegada a procrear, i prou. Narrat des del punt de vista de les esclaves sexuals, treu a relluir tota una sèrie de problemes i tabús que, malauradament, afecten la societat, encara avui dia. Per això, segurament, la sèrie remou consciències. I ens encanta!

I seguint en la reivindicació femenista, en el tercer lloc del podi (37 vots) trobem Big Little Lies, la sèrie sobre dones desesperades que, malgrat viuen en una de les comunitats més riques dels EUA, a Monterrey (Califòrnia), pateixen tota una sèrie de problemes existencials. Un crim esdevé el perfecte mcguffin per desentrellar tot allò que s’amaga rere les aparences.

A partir d’aquí, trobareu les votacions, un per un, de cada bastard. Veureu que la diversitat mana. És permès insultar. També aplaudir. Per cert, aquest any hem votat 9 bastards i hem comptat amb un convidat de luxe, en Pau Garriga, el directorfrustrat, autor del blog homònim.

 

10 PUNTS 9 PUNTS 8 PUNTS 7 PUNTS 6 PUNTS 5 PUNTS 4 PUNTS 3 PUNTS 2 PUNTS 1 PUNT
Pau Garriga
(directorfrustrat)
Big Little Lies Star Trek: Discovery Manhunt Unabomber Line of Duty Atypical The Expanse Dark The Good Fight Game of Thrones Big Mouth
Jordi Camps Master of None The Handmaid’s Tale Gomorra Mindhunter Big Little Lies Fargo Narcos Víkings The Deuce Mr. Mercedes
Fàtima Deulofeu The Handmaid’s Tale The Leftovers Manhunt Unabomber Better Things Halt and Catch Fire Big Little Lies Game of Thrones Master of None The Expanse Star Trek: Discovery
Jordi Dorca Larry David The Leftovers Gomorra The Deuce Better Things Better Call Saul Fargo Mindhunter Ray Donovan Peake Blinders
Salvador Garcia-Arbós Twin Peaks Mr. Robot Better Call Saul Narcos Broadchurch Gomorra The Deuce Ray Donovan Star Trek: Discovery Godless
Víctor Gonzàlez Twin Peaks Lore Master of None Mindhunter Dark Line of Duty Broken Better Things Bojack Horseman The Leftovers
Àlex Oliva The Leftovers The Handmaid’s Tale Big Little Lies Master of None Mr. Robot Manhunt Unabomber Mindhunter Game of Thrones Dark 13 Reasons Why
Lluís Simon The Leftovers Legion Star Trek: Discovery Dark Game of Thrones The Handmaid’s Tale Fargo Narcos Mindhunter Master of None
Jep Soler The Leftovers Ray Donovan Gomorra The Deuce Broken Taboo Big Little Lies Mindhunter Blood Drive Sense8
Jordi Taulats The Leftovers The Handmaid’s Tale Legion American Gods Mindhunter Electric Dreams Big Little Lies Line of Duty Happy! The End of the F***ing World

Com a bons catalans que som, ens encanta votar. Els Bastards continuem un altre any fidels a la tradició i ens hem tornat a reunir per deliberar sobre quines han estat les nostres sèries preferides de l’any.

Títol


Director


Actors

3 comentaris to Votacions bastardes: les millors sèries del 2017

  1. Pau s ha dit:

    Quin despreci a Peaky Blinders! Millor fotografia i millor final de temp sens dubte!

  2. Jemima Walker ha dit:

    Que “13 reason why” només tingui un punt ho puc tolerar, però Peake Blinders se’n mereix uns quants més. I mooolt malament que ningú hagi posat “Le bureau des Legendes” (Oficina de Infiltrados) o Grantchester. És ben bé que només us agraden les coses rares.

  3. […] les últimes votacions bastardes vaig tenir un dilema: no sabia si premiar un gran final de sèrie o un gran començament. Vaig […]