MENU

26 gener, 2018 Comentaris tancats a ‘Happy!’, l’amic imaginari que tots voldríem Visualitzacions: 1482 Sèries Jordi Taulats

Títol
Happy!

Creador
Grant Morrison i Brian Taylor

Actors
Christopher Meloni, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Medina Senghore i Patrick Fischler
Si esteu cansats de sèries típiques de policies i teniu ganes de veure una cosa més salvatge i bèstia, ‘Happy!’ és la vostra sèrie

Puntuació

9

‘Happy!’, l’amic imaginari que tots voldríem

Quan vaig veure que la sèrie Happy! era una producció de la cadena SyFy, la veritat, no em van venir gens ni mica de ganes de veure-la. Però com que soc masoca de mena i m’agrada donar una oportunitat a tot, vaig decidir veure’n el primer capítol… i ara no puc parar.

Happy! està basada en el còmic ─ara es veu que s’ha de dir novel·la gràfica─ creat per Grant Morrison i Darick Robertson i explica com Nick Sax (Chris Meloni, Oz), abans un policia condecorat i ara un assassí a sou, alcohòlic, drogoaddicte i cínic en extrem, es veu empès per Happy, un unicorn blau alat, a la recerca d’una nena segrestada per un Pare Noel estrafolari.  A més a més, Sax ha de fugir de la màfia i la policia, ja que els primers el busquen per aconseguir una informació molt valuosa i els segons, perquè Sax ha matat uns quants mafiosos.

Sí, Happy! us pot semblar una sèrie estranya, però també és una sèrie ultraviolenta, amb escenes de sexe (incloent-hi la fel·lació a un paio disfressat de gamba), amb un sentit de l’humor del tot irreverent i desvergonyit, uns personatges surrealistes, amb un protagonista invencible i totalment boig (i que recorda John McClane de La jungla de cristal) i amb un unicorn feliç que flipa amb Sax (a banda que també flipa per haver esnifat coca).

Què més podem demanar?

Puntuacio

9

Si esteu cansats de sèries típiques de policies i teniu ganes de veure una cosa més salvatge i bèstia, ‘Happy!’ és la vostra sèrie

Títol
Happy!

Creador
Grant Morrison i Brian Taylor

Actors
Christopher Meloni, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Medina Senghore i Patrick Fischler
Comments are closed.