MENU

29 juny, 2018 Comentaris tancats a El final de ‘Sense8’ no es mereix ni mig post Visualitzacions: 1524 Sèries Jep Soler

Títol
Sense 8

Director
Lilly Wachowski, Lana Wachowski, , Tom Tykwer, Dan Glass, James McTeigue

Actors
Jamie Clayton, Naveen Andrews, Doona Bae, Miguel Ángel Silvestre, Tina Desai, Tuppence Middleton, Brian J. Smith, Terrence Mann, Daryl Hannah, Max Riemelt, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Aml Ameen, Erendira Ibarra, Raúl Méndez, Arnoldo Picazzo, Ness Bautista, Adam Shapiro, Joe Pantoliano, Anupam Kher, Nicôle Lecky, Sara Sohn, Ari Brickman, Marco Treviño, Irene Azuela, Paul Ogola, Maximilian Mauff, Purab Kohli, Mita Vasisht, Toby Onwumere, Shruti Bapna, Chichi Seeii, Teresa Navarro, Max Jenkins
Aneu a la piscina o al platja o a que us facin una colonoscòpia, segur que serà més profitós.

Puntuació

0.5

El final de ‘Sense8’ no es mereix ni mig post

Els i les que us atreviu a mirar el capítol final de Sense8comprovareu que esteu davant d’un espectacle de bombolles i explosions, res més. Lluny de la primera temporada, plena d’erotisme i sexe, i de la segona, que era més intrigant, en el tancament de la història dels ‘Sensates’ les germanes Wachowski han escollit allò que saben fer millor, apostar per l’estètica. Buit argumentalment, aquest final no ens ofereix cap sorpresa, només ens introdueix en un laberint habitat per tots els personatges del passat i del present. L’ús de la càmera lenta, que esdevé abusiva, les lluites excessivament llargues i els diàlegs dignes de P3 són fruit de l’aposta per l’èpica de l’estètica.

No cal que digui res més, no val la pena continuar i tampoc empassar-se dues hores i mitja de sucre explosiu. Aneu a la piscina o al platja o que us facin una colonoscòpia, segur que serà més profitós.

Puntuacio

0.5

Aneu a la piscina o al platja o a que us facin una colonoscòpia, segur que serà més profitós.

Títol
Sense 8

Director
Lilly Wachowski, Lana Wachowski, , Tom Tykwer, Dan Glass, James McTeigue

Actors
Jamie Clayton, Naveen Andrews, Doona Bae, Miguel Ángel Silvestre, Tina Desai, Tuppence Middleton, Brian J. Smith, Terrence Mann, Daryl Hannah, Max Riemelt, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Aml Ameen, Erendira Ibarra, Raúl Méndez, Arnoldo Picazzo, Ness Bautista, Adam Shapiro, Joe Pantoliano, Anupam Kher, Nicôle Lecky, Sara Sohn, Ari Brickman, Marco Treviño, Irene Azuela, Paul Ogola, Maximilian Mauff, Purab Kohli, Mita Vasisht, Toby Onwumere, Shruti Bapna, Chichi Seeii, Teresa Navarro, Max Jenkins
Comments are closed.