MENU

18 juliol, 2018 Comentaris tancats a Bosch contra Goliath Visualitzacions: 1505 Sèries Jep Soler

Títol
Bosch / Goliath

Creador
Michael Connelly / David E. Kelley i Jonathan Shapiro

Actors
Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick, Annie Wersching, Troy Evans, Mark Derwin, Jason Gedrick, Deji LaRay, Gregory Scott Cummins, Madison Lintz, Rose Rollins, John Eddins, Sarah Clarke, Chasty Ballesteros / Billy Bob Thornton, Maria Bello, Olivia Thirlby, Tania Raymonde, William Hurt, Nina Arianda, Sarah Wynter, Ever Carradine, Britain Dalton, Patrick Robert Smith,
Dins el catàleg d’Amazon podem trobar dues de les millors series ambientades a Los Angeles. Ambdues tenen coses en comú, els protagonista principals són dos homes, separats, tenen una filla, són solitaris, van a la seva i lluiten contra les injusticies socials i politiques de la ciutat dels somnis.

Bosch contra Goliath

Dins el catàleg d’Amazon podem trobar dues de les millors sèries ambientades a Los Angeles. Ambdues tenen coses en comú, els protagonistes principals són dos homes, separats, tenen una filla, són solitaris, van a la seva i lluiten contra les injustícies socials i polítiques de la ciutat dels somnis. Avui hi fem una breu ullada per si us animeu a recuperar-les:

Bosch – L’inspector Harry Bosch (Titus Welliver) viu a la zona alta de la ciutat, en una casa espectacular amb una vista privilegiada, gràcies als drets d’autor d’un guió cinematogràfic. Les nits mirant la ciutat il·luminada mentre escolta jazz són el seu únic moment de repòs. Els dies els passa voltant per la ciutat, tot sol, cercant pistes sobre casos d’assassinat, corrupció i tot allò que els altres creuen que ja no té solució. En Bosch ens serveix d’excusa per entrar en els budells polítics de la ciutat i en el dia a dia de la complexitat policial, tant en l’aspecte organitzatiu com pel que fa a les peripècies quotidianes per intentar esquivar els casos més complicats. La primera temporada comença forta, crims interessants i problemes seriosos per a en Bosch, i a més ens serveix per entrar de ple en la personalitat d’en Harry i conèixer tot el seu entorn. La gran qualitat de la sèrie és que cada temporada millora, en part gràcies a les novel·les originals de Michael Connelly, que serveixen per desenvolupar tota la trama. Connelly també ha vist com es versionaven altres títols seus, com Blood Work (Clint Eastwood, 2002) i The Lincoln Lawyer (Brad Furman, 2011). Aquesta darrera, la quarta, és la millor de totes perquè assumeix riscos que altres productes semblants ni es plantegen. Ja estic esperant la cinquena per a l’any vinent.

Goliath: Amb només un nom ja tindreu ganes de veure la sèrie: Billy Bob Thornton. Ell tot sol emplena la pantalla, ens fa anar allà on vol i ens embolica de valent amb un personatge fet a mida per a ell. En Billy McBride és el millor advocat de la ciutat de Los Angeles, l’únic problema que té és la beguda. Fora del joc judicial, en Billy es dedica a viure entre un bar i el motel del costat; així, si l’han de portar a dormir ho té més a prop. Cansat de la seva feina i fart de les injustícies del sistema, viu reclòs en el seu món dins de l’ampolla de whisky. La primera temporada de Goliath ens regala un enfrontament entre dos monstres de l’escena mundial, Bob Thornton contra William Hurt, que interpreta un enigmàtic advocat carregat de diners i d’ego. La retorçada trama d’aquesta temporada ens permet gaudir de grans diàlegs en una història ben resolta. La cosa encara es posa millor en la temporada d’enguany. Tindreu l’oportunitat de conèixer el més gran malvat de la televisió actual, el cap del càrtel de La Mano, que a estones lliures practica la seva vocació, la cirurgia. Per acabar-ho d’arreglar, el seu soci, un magnat de la construcció d’L.A., s’excita quan veu cicatrius i amputacions. Què més voleu? Haig de confessar que en un instant del darrer capítol vaig apartar la vista de la pantalla; hi ha coses que encara em fan esgarrifar, us ho prometo.

Dues sèries espectaculars que podeu trobar a la plataforma d’Amazon Prime i que semblen passar desapercebudes per a la majoria. Espero haver despertat la vostra curiositat i que els doneu l’oportunitat que es mereixen. No us en penedireu.

Dins el catàleg d’Amazon podem trobar dues de les millors series ambientades a Los Angeles. Ambdues tenen coses en comú, els protagonista principals són dos homes, separats, tenen una filla, són solitaris, van a la seva i lluiten contra les injusticies socials i politiques de la ciutat dels somnis.

Títol
Bosch / Goliath

Creador
Michael Connelly / David E. Kelley i Jonathan Shapiro

Actors
Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick, Annie Wersching, Troy Evans, Mark Derwin, Jason Gedrick, Deji LaRay, Gregory Scott Cummins, Madison Lintz, Rose Rollins, John Eddins, Sarah Clarke, Chasty Ballesteros / Billy Bob Thornton, Maria Bello, Olivia Thirlby, Tania Raymonde, William Hurt, Nina Arianda, Sarah Wynter, Ever Carradine, Britain Dalton, Patrick Robert Smith,
Comments are closed.