MENU

7 gener, 2019 Comentaris tancats a Votacions bastardes: les millors sèries del 2018 Visualitzacions: 2292 Sèries Uns bastards

Títol


Director


Actors


On veure-la


Més que mai, l’apartat de sèries ha estat competit. Serà per l’oferta de noves sèries o de noves temporades, però la llista ha estat àmplia i dura la pugna, no només per assolir el primer lloc del podi sinó també el segon, amb un ex aequo a dalt de tot del podi i amb diferències mínimes als segon, tercer i quart llocs.

Votacions bastardes: les millors sèries del 2018

No hi ha cap any des de la creació del blog que Els Bastards, com aquells estimats Fills de l’Anarquia (Sons of Anarchy), no ens reunim al voltant d’una taula per celebrar el Sant Sopar anual de les votacions en què deliberem no quines han estat les millors sinó quines considerem que han estat les nostres sèries i pel·lícules preferides. No cal dir, com succeïa al grup de moters, que també aquí els ganivets volen mentre discutim, ens insultem i estomaquem, però sempre ens acabem abraçant i llepant-nos les ferides. Som així: masoquistes, autodestructius i, com diu aquell, molt bona gent!

Blaus i cicatrius a banda, estimats lectors, suposem que ja teniu ganes de saber quins són els resultats de les votacions finals i de cadascun dels membres que aquest any hi han volgut participar, amb la suma d’un convidat especial: l’Ignasi Arbat, el crític de cinema i conductor del programa Ningú no és perfecte.

Més que mai, l’apartat de sèries ha estat competit. Serà per l’oferta de noves sèries o de noves temporades, però la llista ha estat àmplia i dura la pugna, no només per assolir el primer lloc del podi sinó també el segon, amb un ex aequo a dalt de tot del podi i amb diferències mínimes als segon, tercer i quart llocs. I és que mira que arribem a ser generosos i repartim millor que el Gordo de Navidad; que nosaltres som més de la Grossa!

Per tenir tothom content, o no, les guanyadores d’aquest any 2018 han estat: Bodyguard i Narcos 4 Mexico. Tant el thriller adrenalític del creador de Line of Duty, sobre un expert guardaespatlles traumatitzat pel passat que acaba sent el fals culpable d’una trama terrorista, com la nova entrega de la sèrie de Netflix que ara recrea el naixament del crim organitzat dedicat al narcotràfic a Mèxic i amb Diego Luna com a protagonista, han rebut una puntuació total de 29 punts/vots.

En segon i tercer llocs dues sèries no menys bones: The Haunting of Hill House (La maldición de Hill House), la sèrie que equilibra terror i drama familiar a parts iguals, i Killing Eve, el thriller en to de comèdia d’HBO que ens va atrapar des del primer instant en què Sandra Oh s’obsessiona per la magnètica psychokiller Villanelle. Amb un total de 2625 punts/vots, respectivament.

I finalment, trobem Trust, la sorpresa de l’any. Una sèrie d’HBO produïda per Danny Boyle, basada en fets reals i que narra els passatges més obscurs de la família Getty, una de les famílies més riques, poderoses i infelices dels Estats Units, que van patir el segrest del net del multimil·lionari interpretat per Donald Sutherland. La sèrie ha obtingut un total de 24 punts/vots.

<

10 PUNTS 9 PUNTS 8 PUNTS 7 PUNTS 6 PUNTS 5 PUNTS 4 PUNTS 3 PUNTS 2 PUNTS 1 PUNT
Jordi Camps When They See Us Gomorra The Crown Years and Years Mindhunter True Detective The Kominsky Method Stranger Things Sex Education Kingdom
Jordi Dorca Gomorra The Deuce True Detective Mindhunter Better Things Peaky Blinders Fleabag The Godfather of Harlem After Life The Kominsky Method
Salvador Garcia-Arbós Chernobyl When They See Us Fleabag The Marvelous Mrs Maisel Years and Years Mr. Robot Mindhunter Gomorra Killing Eve The Deuce
Víctor Garrido Mindhunter Unbelievable Chernobyl Game of Thrones
Ester Marí Fleabag The Crown Chernobyl Watchmen Undone The Witcher Unbelievable Cristal Oscuro: La era de la resistencia Sex Education The Boys
Lluís Simon Watchmen Chernobyl Fleabag Succession Kingdom Dark The OA Mindhunter Years and Years Killing Eve
Jep Soler Too Old to Die Young Gomorra Watchmen True Detective The Virtues When They See Us Frontera verde The Good Fight AHS 1984 Goliath
Jordi Taulats When They See Us Chernobyl Watchmen The Virtues Peaky Blinders Reprisal Line of Duty Servant Years and Years Evil

Més que mai, l’apartat de sèries ha estat competit. Serà per l’oferta de noves sèries o de noves temporades, però la llista ha estat àmplia i dura la pugna, no només per assolir el primer lloc del podi sinó també el segon, amb un ex aequo a dalt de tot del podi i amb diferències mínimes als segon, tercer i quart llocs.

Títol


Director


Actors


On veure-la


Comments are closed.