MENU

7 Gener, 2019 Comentaris (0) Visualitzacions: 1392 Sèries Uns bastards

Títol


Director


Actors


Més que mai, l’apartat de sèries ha estat competit. Serà per l’oferta de noves sèries o de noves temporades, però la llista ha estat àmplia i dura la pugna, no només per assolir el primer lloc del podi sinó també el segon, amb un ex aequo a dalt de tot del podi i amb diferències mínimes als segon, tercer i quart llocs.

Votacions bastardes: les millors sèries del 2018

No hi ha cap any des de la creació del blog que Els Bastards, com aquells estimats Fills de l’Anarquia (Sons of Anarchy), no ens reunim al voltant d’una taula per celebrar el Sant Sopar anual de les votacions en què deliberem no quines han estat les millors sinó quines considerem que han estat les nostres sèries i pel·lícules preferides. No cal dir, com succeïa al grup de moters, que també aquí els ganivets volen mentre discutim, ens insultem i estomaquem, però sempre ens acabem abraçant i llepant-nos les ferides. Som així: masoquistes, autodestructius i, com diu aquell, molt bona gent!

Blaus i cicatrius a banda, estimats lectors, suposem que ja teniu ganes de saber quins són els resultats de les votacions finals i de cadascun dels membres que aquest any hi han volgut participar, amb la suma d’un convidat especial: l’Ignasi Arbat, el crític de cinema i conductor del programa Ningú no és perfecte.

Més que mai, l’apartat de sèries ha estat competit. Serà per l’oferta de noves sèries o de noves temporades, però la llista ha estat àmplia i dura la pugna, no només per assolir el primer lloc del podi sinó també el segon, amb un ex aequo a dalt de tot del podi i amb diferències mínimes als segon, tercer i quart llocs. I és que mira que arribem a ser generosos i repartim millor que el Gordo de Navidad; que nosaltres som més de la Grossa!

Per tenir tothom content, o no, les guanyadores d’aquest any 2018 han estat: Bodyguard i Narcos 4 Mexico. Tant el thriller adrenalític del creador de Line of Duty, sobre un expert guardaespatlles traumatitzat pel passat que acaba sent el fals culpable d’una trama terrorista, com la nova entrega de la sèrie de Netflix que ara recrea el naixament del crim organitzat dedicat al narcotràfic a Mèxic i amb Diego Luna com a protagonista, han rebut una puntuació total de 29 punts/vots.

En segon i tercer llocs dues sèries no menys bones: The Haunting of Hill House (La maldición de Hill House), la sèrie que equilibra terror i drama familiar a parts iguals, i Killing Eve, el thriller en to de comèdia d’HBO que ens va atrapar des del primer instant en què Sandra Oh s’obsessiona per la magnètica psychokiller Villanelle. Amb un total de 2625 punts/vots, respectivament.

I finalment, trobem Trust, la sorpresa de l’any. Una sèrie d’HBO produïda per Danny Boyle, basada en fets reals i que narra els passatges més obscurs de la família Getty, una de les famílies més riques, poderoses i infelices dels Estats Units, que van patir el segrest del net del multimil·lionari interpretat per Donald Sutherland. La sèrie ha obtingut un total de 24 punts/vots.

10 PUNTS 9 PUNTS 8 PUNTS 7 PUNTS 6 PUNTS 5 PUNTS 4 PUNTS 3 PUNTS 2 PUNTS 1 PUNT
Ignasi Arbat
(Ningú no és perfecte)
Cobra Kai Star Trek: Discovery Daredevil Glow Young Sheldon The Marvelous Mrs. Maisel Castle Rock Jack Ryan The Haunting of Hill House Ash vs Evil Dead
Jordi Camps The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story The Haunting of Hill House The Crown Trust Narcos: Mexico The Terror Killing Eve The Alienist The Romanoffs The Kominsky Method
Fàtima Deulofeu The Haunting of Hill House L’amica geniale Bodyguard The Americans The Handmaid’s Tale The Kominsky Method Killing Eve The Good Fight Babylon Berlin The Expanse
Jordi Dorca The Deuce Better Call Saul Narcos: Mexico The Handmaid’s Tale Ray Donovan Bodyguard Sharp Objects Wild Wild Country High Maintenance The Kominsky Method
Salvador Garcia-Arbós The Deuce La casa de papel Narcos: Mexico Star Trek: Discovery Homeland Black Mirror Ray Donovan Better Call Saul The Affair Paquita Salas
Víctor Gonzàlez Black Mirror Derry Girls Homecoming Better Call Saul Queer Eye The Marvelous Mrs. Maisel The Handmaid’s Tale Bodyguard The Innocent Man The Haunting of Hill’s House
Lluís Simon The Vietnam War Killing Eve The Crown Narcos: Mexico Star Trek: Discovery Homeland Bodyguard The Haunting of Hill House Barry Daredevil
Jep Soler Trust Sharp Objects Wild Wild country Escape at Dannemora Maniac Black Mirror Ray Donovan The Deuce The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story The Haunting of Hill House
Jordi Taulats Homecoming Bodyguard Killing Eve Trust Patrick Melrose Collateral Maniac Black Mirror The Terror Daredevil

Més que mai, l’apartat de sèries ha estat competit. Serà per l’oferta de noves sèries o de noves temporades, però la llista ha estat àmplia i dura la pugna, no només per assolir el primer lloc del podi sinó també el segon, amb un ex aequo a dalt de tot del podi i amb diferències mínimes als segon, tercer i quart llocs.

Títol


Director


Actors


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada