MENU

19 març, 2019 Comentaris (0) Visualitzacions: 2013 Altres Jep Soler

Títol


Director


Actors

Seure en una terrassa de Girona, o de Salt, amb la Cervi era d’aquelles experiències imprevisibles.

Cristina Cervià, l’energia gironina

Seure en una terrassa de Girona, o de Salt, amb la Cervi era d’aquelles experiències imprevisibles. Sabies segur que riuries, que passaries una bona estona i que per allà anirien passant persones i personatges reals però també ficticis. Les converses s’anirien entrelligant: obres de teatre, música, cinema i literatura en general, amb anècdotes, curiositats i alguna que altra riallada sorollosa i contagiosa. Els comensals anàvem canviant i ella seguia allà, com una directora d’orquestra presentant desconeguts a qui només ens unia la seva coneixença. I aquella auca esdevenia un moment inoblidable, d’aprenentatge i de complicitat. La recordo aixecant el braç per cridar algú que passava a prop de la taula, el cridat es girava i només de veure d’on venia la demanda ja esbotzava un somriure d’orella a orella. La Cervi era això, un somriure. I moltes més coses que de ben segur llegireu en els múltiples escrits que aquests dies es fan en record seu.

Quan algú es mor anem pensant i revivint algunes de les coses que hem compartit, no és el meu propòsit anar-vos explicant aquestes vivències. Tinc ganes de parlar de la seva energia, que no s’entengui com una cosa mística i esotèrica, sinó de la seva vitalitat. Dirigia tota l’energia a les coses que li importaven, per això la veiem en tants llocs diversos on ella podia expressar el que pensava i col·laborar amb qui ho necessitava. Lluitava a favor de moltes coses i també en contra, i no parava de lluitar si creia que ho havia de fer. Segur que aquesta energia seva continuarà a Girona i per allà on hagi estat. I si no us ho creieu, passeu un dia d’aquests pel carrer Ciutadans i quan arribeu a la copisteria, al número 17, mireu detingudament la façana. Al costat del rètol, a mà esquerra, entre el marc de la botiga i un quadre elèctric hi ha un placa, no sé si de bronze o de coure o del que sigui perquè no hi entenc, que amaga una història d’amor carregada d’energia. La de la Cervi.

Seure en una terrassa de Girona, o de Salt, amb la Cervi era d’aquelles experiències imprevisibles.

Títol


Director


Actors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.