MENU

4 setembre, 2019 Comentaris tancats a ‘Back to Life’, per als qui trobeu a faltar ‘Fleabag’ Visualitzacions: 964 Sèries Jordi Taulats

Títol
Back to Life

Creador
Daisy Haggard

Actors
Daisy Haggard, Geraldine James, Richard Durden, Liam Williams, Jamie Michie, Adeel Akhtar, Christine Bottomley, Frank Feys, Imogen Gurney, Jo Martin, Souad Faress, Jennifer Tollady
Back to Life reparteix les complexitats familiars, les desventures sexuals, el feminisme, la inseguretat, la por i la fragilitat de l’ésser humà en sis capítols de vint-i-pocs minuts.

Puntuació

8

‘Back to Life’, per als qui trobeu a faltar ‘Fleabag’

Si encara estàs plorant perquè has acabat Fleabag, no pateixis. A través de Filmin i dels productors de Fleabag, ens arriba la brillant, hilarant i dramàtica Back to Life.

Back to Life és un drama de comèdia fosca de la BBC sobre la Miri, una dona de trenta-tants anys que torna a casa dels seus pares, on va créixer, al comtat de Kent, després d’haver complert una condemna de 18 anys de presó. El motiu pel qual va ser condemnada no es fa evident fins al tercer capítol, però el nivell del grafiti maliciós a la porta de casa seva, les amenaces de mort i les agressions de la comunitat local revelen que havia de ser molt greu.

La sèrie segueix les primeres setmanes de llibertat de la Miri, quan intenta, i sovint fracassa, tornar a portar una vida normal. Intenta revifar velles relacions, fer-ne de noves, aconseguir feina i, en general, reajustar-se a la vida lliure, mentre espera que el món finalment oblidi el que va succeir aquella fatídica nit de fa 18 anys.

De la mateixa manera que Fleabag, amb què la comparen molt (jo no puc fer-ho perquè no he vist la sèrie de Phoebe Waller-Bridge), Back to Life reparteix les complexitats familiars, les desventures sexuals, el feminisme, la inseguretat, la por i la fragilitat de l’ésser humà en sis capítols de vint-i-pocs minuts.

Daisy Haggard (Episodes, Hang Ups), creadora de la comèdia, també és la protagonista de la sèrie, en què dona vida a la Miri. Geraldine James (Utopia, The Five) i Richard Durden (Brexit: the Uncivil War), tots dos excepcionals, interpreten la mare sexualment frustrada de la Miri, Caroline, i al seu pare, Oscar, un vell encantador obsessionat amb el reciclatge, mentre intenten trobar la manera de tornar a connectar amb la seva filla. Adeel Akhtar (Utopia, Four Lions) és el jardiner que viu al costat de la Miri. Tots dos busquen trobar el seu lloc a la llar.

Back to Life té tot el que tenen els grans drames, comèdies, misteris i ficcions: un ritme perfecte, un guió intrincat, polit i curosament traçat, i la sensació que tots els involucrats coneixen la història i fan tot el possible per mostrar-nos-la.

Puntuacio

8

Back to Life reparteix les complexitats familiars, les desventures sexuals, el feminisme, la inseguretat, la por i la fragilitat de l’ésser humà en sis capítols de vint-i-pocs minuts.

Títol
Back to Life

Creador
Daisy Haggard

Actors
Daisy Haggard, Geraldine James, Richard Durden, Liam Williams, Jamie Michie, Adeel Akhtar, Christine Bottomley, Frank Feys, Imogen Gurney, Jo Martin, Souad Faress, Jennifer Tollady
Comments are closed.