MENU

16 setembre, 2019 Comentaris tancats a Élite no s’atura Visualitzacions: 1102 Sèries Jep Soler

Títol
Élite 2

Creador
Carlos Montero, Darío Madrona

Actors
Omar Ayuso, Miguel Bernardeau, Mina El Hammani, Itzan Escamilla, Ester Expósito, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Danna Paola, María Pedraza, Lola Marceli, Arón Piper, Álvaro Rico, Jorge Suquet, Georgina Amorós, Claudia Salas
L’exitosa primera temporada d’Élite havia de tenir una segona part, i en tindrà una tercera. Els cànons audiovisuals marquen que les segones parts han de ser més atrevides, més violentes i amb elements nous

Puntuació

5

Élite no s’atura

L’exitosa primera temporada d’Élite havia de tenir una segona part, i en tindrà una tercera. Els cànons audiovisuals marquen que les segones parts han de ser més atrevides, més violentes i amb elements nous. En aquest cas només es compleix la darrera premissa. Deixem enrere les múltiples connotacions sexuals de la primera temporada: es manté la tensió no resolta entre Guzmán i Nadia, i la Carla que sembla que només té recursos sexuals per obtenir el que vol.

Tampoc hi ha més violència en aquesta segona part, ho canvien pel misteri de la desaparició d’algun dels alumnes de Las Encinas, mentre en Samuel intenta trobar la manera d’alliberar el seu germà. Es manté el muntatge i la narrativa de la primera temporada. Anirem veient el present i passarem al passat per descobrir els misteris i mentides amagades mentre avancem fins a la resolució final.

Per tant aquesta temporada han apostat pels nous personatges, que de fet són el millor. La Cayetana (Georgina Amorós), que pel nom ja es veu que havia d’acabar estudiant amb tota la «pijeria» del regne, resulta que és una impostora, la típica nena que de petita li van dir que seria una princesa, que es mereixia viure com una rica i no pas en una família de classe social baixa. I la nena s’ho va creure i fa tot el possible i l’impossible per quallar en mig de la burgesia. El segon personatge nou és completament diferent, la Rebeca (Claudia Salas) és una nova rica d’estètica «poligonera» que ha viscut sempre en barris més pobres i que va a viure a la excasa d’en Guzman. El personatge dóna un punt de vista completament diferent de la vida que porten els nois i noies riques donant un toc d’humor i de naturalitat que oxigena la sèrie. El darrer personatge nou és en Valerio (Jorge López), el germanastre de la Lu, guapo, simpàtic, xerraire, que amaga un secret. De fet el secret, que esbrinarem en el primer capítol, juntament les relacions amoroses de la majoria dels protagonistes, seran les coses que ratificaran que Elite és un culebrot per adolescents, però que entreté a tota la família.

La història es va adaptant, també, segons els protagonistes que hi ha a disposició. Els dos actors que apareixen també a La Casa de Papel, Jaime Llorente i Miguel Herrán, participen de manera residual, el segon fa un paper anecdòtic i l’han reservat per si interessa a la tercera temporada. En aquesta temporada l’actriu que més destaca és Danna Paola, que demostra una força davant la càmera brutal. El seu personatge, la Lu, li permet explotar la seva energia sempre que vol.

Puntuacio

5

L’exitosa primera temporada d’Élite havia de tenir una segona part, i en tindrà una tercera. Els cànons audiovisuals marquen que les segones parts han de ser més atrevides, més violentes i amb elements nous

Títol
Élite 2

Creador
Carlos Montero, Darío Madrona

Actors
Omar Ayuso, Miguel Bernardeau, Mina El Hammani, Itzan Escamilla, Ester Expósito, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Danna Paola, María Pedraza, Lola Marceli, Arón Piper, Álvaro Rico, Jorge Suquet, Georgina Amorós, Claudia Salas
Comments are closed.