MENU

3 gener, 2020 Comentaris tancats a Fins als co***ns del rei! Visualitzacions: 1161 Personatges bastards Jep Soler

Nom
Stephen King

Data de naixement
21/09/1947

Films destacats
Children of Corn, Carrie, Christine, The Shinning, The Dead Zone, Creepshow, Cujo, The Green Mille, etc.

On veure-la


L’univers King ho està envaint quasi tot, de les ofertes ofertes audiovisuals actuals la majoria estan basades en llibres seus, són còpies d’algunes de les seves creacions o s’hi assemblen massa.

Fins als co***ns del rei!

No descarto que sigui només cosa meva, pot ser que torni a ser una d’aquelles paranoies perseguidores que de tant en tant m’apareixen a la vida. Fa unes setmanes que sento una veu greu i profunda, que em repeteix dia rere dia que ja n’hi ha prou del rei, que no es pot aguantar aquest paio, que és pertot arreu, que sembla que només existeixi ell en aquest món. El problema és que la veu té raó! No es pot viure així! Com és que no hi ha ningú que pugui desbancar-lo i crear una república àmplia, diversa, que no giri sempre al voltant d’aquest paio? I mira que quan era adolescent era el meu ídol, encara l’estimo però m’estic embafant de tal manera que ja puc dir que n’estic fins als collons de l’Stephen King! A vosaltres no us passa?

L’univers King ho envaeix gairebé tot, de les ofertes audiovisuals actuals la majoria estan basades en llibres seus, són còpies d’algunes de les seves creacions o s’hi assemblen perillosament. Fa molts anys que és el referent en el panorama terrorífic. Us imagineu que no hagués existit mai? Què ens faria por ara mateix? Per ara s’han fet més de 300 productes audiovisuals que parteixen d’una història creada per Stephen King, des de la versió cinematogràfica de Carrie (1976) dirigida per Brian de Palma, fins ara, comptant sèries, curtmetratges i films. Per tant, ja estem acostumats que la seva obra tingui molta influència. El que passa és que darrerament s’ha incrementat, normalment s’anaven traient títols esporàdicament però ara ja comencen a coincidir pertot arreu. Si mirem la llarga llista de productes, veiem que tot anava ben ordenat fins al 2010, The Mist (2007) havia sigut l’última pel·lícula basada en un llibre seu, i quan va començar la dècada es van enllaçar la sèrie Haven (2010-2015), amb la minisèrie Bag of Bones (2011), la nova versió de Carrie (2013) i la sèrie Under the Dome (2013).

Ja no hem tingut més descans! Arriba la sèrie 22.11.65 (2016) i a partir d’aquí el 2017 es presenta amb la sèrie The Mist i la primera temporada de Mr. Mercedes, les pel·lícules The Dark Tower, It (capítol primer), Gerald’s Games, 1992. Seguim el 2018 amb Children of Corn: Runaway, la primera temporada de Castle Rock la segona de Mr. Mercedes per endirsar-nos en el caos total del 2019: segona temporada de Castle Rock, tercera de Mr. Mercedes, primera de Creepshow i les pel·lícules Pet Sematary, It (capítol segon), In the Tall Grass, The Doctor Case i Doctor Sleep. No em direu que no es passen! Quina tristor que no hi hagi més imaginació en el gènere de terror que el que proposa el mestre Stephen King, que de ben segur que deu tenir les butxaques cada vegada més carregada de calés, i nosaltres cada vegada la pipa més plena. Es preveu que durant l’any que ve s’estrenaran unes cinc sèries més: The Outsider, The Eyes of the Dragon, The Dark Tower, Apocalipsis i Lisey’s Story. Segur que cauen uns quants films més. No patiu, que el rei no mor. Llarga vida al rei!

 

L’univers King ho està envaint quasi tot, de les ofertes ofertes audiovisuals actuals la majoria estan basades en llibres seus, són còpies d’algunes de les seves creacions o s’hi assemblen massa.

Nom
Stephen King

Data de naixement
21/09/1947

Films destacats
Children of Corn, Carrie, Christine, The Shinning, The Dead Zone, Creepshow, Cujo, The Green Mille, etc.

On veure-la


Comments are closed.