MENU

3 febrer, 2020 Comentaris tancats a INVASIÓ Visualitzacions: 1245 Cinema, Sèries Lluís Simon

Títol


Director


Actors


On veure-la


Eviteu aquest web i qualsevol imatge o lletra que s’hi contingui. Si ho feu, estareu en el moment zero de la segona fase del projecte

INVASIÓ

Fa deu anys personatges de dubtosa reputació fecundaren un fetus que només podia durar, pels observadors, de Nadal a Sant Esteve. Com que els presumptes “creadors” d’aquest espai digital sabien que anaven a fer mal només se’n conserva la identitat en arxius encriptats al portàtil d’Edward Snowden. L’objectiu primigeni era com l’alquímia. Trobar la fórmula del mal perquè un exèrcit de micos redactés crítiques o recomanacions de sèries i pel·lícules des d’unes instal·lacions secretes de Sibèria per a lectors despitats en una era en què els pirates del ciberespai governaven el món. Però compta, això no és tot.

El projecte Bastards venia d’abans. Fou conegut en la seva versió beta com a preinvasió. Les grans i malvades (no ho oblidem) potències productores de material audiovisual que dominen el món des de Silicon Valley van contactar els “creadors”, coneguts també com a “arquitecte” -no se sap si són tres mil o un- en les xarxes paral·leles de Qwant, perquè redefinissin totalment el concepte consum amb el propòsit d’esclavitzar un rere un tots els “usuaris” amb un simple mòbil o una televisió a casa, encara que fos una Telefunken del 1983. No hi hauria pietat.

D’aquesta manera van començar les investigacions en els cervells no només dels micos sinó també en l’ADN de diferent fauna del planeta, des de Vidreres fins a Bremen, com a pas previ a donar ordres concretes sobre què i com cal consumir a la població humana des d’un indret a recer dels servidors de Hong Kong. El protocol del projecte, que ara es posa al descobert, indica que estem en una fase prèvia on algunes persones de diferents edats i sexes han establert de forma inconscient contacte amb el qual ells entenen com a civilització paral·lela.

Es diu, en obscurs cercles impossibles de citar, que alguns membres de la comunitat Invasió van aconseguir fugir de l’illa on s’escriu el codi secret i no se’ls ha tornat a veure més. Ni vius ni morts. La fase Invasió ha durat deu anys i es considera completa. Amb 2.400 missatges PLUS.X.M/3xK s’ha aconseguit modificar l’entorn global amb una nova tecnologia que incrusta virus creats per nanotecnologia al còrtex cerebral. La supervivència mental és utòpica i de l’altra no hi ha detalls.

Revelar, ni que sigui en forma de pictogrames làser, els autors de l’atac en aquests últims anys és l’última trampa de l'”arquitecte”. Eviteu aquest web i qualsevol imatge o lletra que s’hi contingui. Si ho feu, estareu en el moment zero de la segona fase del projecte:

TRANSFORMACIÓ

Eviteu aquest web i qualsevol imatge o lletra que s’hi contingui. Si ho feu, estareu en el moment zero de la segona fase del projecte

Títol


Director


Actors


On veure-la


Comments are closed.