MENU

11 març, 2020 Comentaris tancats a ‘COBRA’ entreté… i gràcies Visualitzacions: 718 Sèries Jordi Taulats

Títol
COBRA

Creador
Ben Richards

Actors
Robert Carlyle, Victoria Hamilton, Richard Dormer, David Haig, Steven Cree,

On veure-la
Sky

COBRA es presenta com un thriller que, si decideixes entrar al seu joc, et sabrà entretenir, tot i caure en els clixés del gènere.

Puntuació

5,5

‘COBRA’ entreté… i gràcies

Quan la possibilitat que una erupció solar deixi als anglesos sense electricitat ni telecomunicacions, el primer ministre Robert Sutherland reuneix, a la sala A, al gabinet de crisis del govern britànic (Cabinet Office Briefing Room, COBRA) per tal de coordinar totes les accions possibles. Com era d’esperar, la possibilitat esdevé realitat i tot se’n va a la merda: un avió de passatgers s’estavella a l’autopista, cinc regions es queden sense llum, saquejos, manifestacions…

Els sis capítols que consta la sèrie de Sky COBRA barregen dos temes: la catàstrofe, i com la gent la gestiona i l’enfronta, i la gestió de la crisi per part d’un govern que ha de decidir entre la decisió dolenta i la menys dolenta. A aquestes difícils decisions s’hi han de sumar els problemes personals dels personatges principals: així, El PM Sutherland ha de contrarestar les accions del seu ministre d’Interior, Archie Glover-Morgan, encaparrat a destronar Shuterland del 10 de Downing Street; la filla de Shuterland, Ellie, està involucrada en la mort per sobredosis d’una de les seves millors amigues; la cap del gabinet Anna Marshall, inseparable de Sutherland, es retroba amb un antic amor que posarà a prova el seu matrimoni… i la seva feina; Fraser Walker, l’expert en planificació de desastres, té un pare moribund i una exdona que posa els seus fills contra seva.

COBRA s’ha embolcallat de grans de l’escena britànica. Robert Carlyle (Trainspotting) interpreta al primer ministre, un home honest i de caràcter, casat amb una advocada i pare d’una filla amb problemes de drogues. La versàtil Victoria Hamilton (The Crown) dóna vida a Anna Marshall, cap del gabinet i mà dreta de Sutherland, que domina a la perfecció la classe política i, en especial, al secretari d’Interior, Archie Glover-Morgan, que està interpretat per David Haig (Killing Eve), un polític més de dretes que Arrimadas. Per completar el pòquer d’asos tenim a Richard Dormer (Game of Thrones), que encarna a Fraser Walker, el més sensat d’aquest comitè d’experts i que ho dóna tot intentant pal·liar els efectes d’aquesta catàstrofe solar.

COBRA es presenta com un thriller que, si decideixes entrar al seu joc, et sabrà entretenir, tot i caure en els clixés del gènere. Per cert, Sky ja ha anunciat que COBRA serà renovada per una segona temporada

Puntuacio

5,5

COBRA es presenta com un thriller que, si decideixes entrar al seu joc, et sabrà entretenir, tot i caure en els clixés del gènere.

Títol
COBRA

Creador
Ben Richards

Actors
Robert Carlyle, Victoria Hamilton, Richard Dormer, David Haig, Steven Cree,

On veure-la
Sky

Comments are closed.