MENU

9 abril, 2020 Comentaris tancats a Fugir de Las Encinas per sempre! Visualitzacions: 1242 Sèries Jep Soler

Títol
Élite (3era Temporada)

Director
Carlos Montero, Darío Madrona,

Actors
María Pedraza, Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Mina El Hammani, Itzan Escamilla, Danna Paola, Ester Expósito, Arón Piper, Jaime Lorente, Omar Ayuso, Lola Marceli, Álvaro Rico, Jorge Suquet, Ainhoa Santamaría, Georgina Amorós, Claudia Salas, Rocío Muñoz-Cobo, Irene Arcos, Elisabet Gelabert, Abdelatif Hwidar, Leïti Sène, Sergio Momo, Alfredo Villa

On veure-la
Netflix

Què estan disposats a fer els fills pels seus pares? Tot. Heus aquí la part trista de Élite.

Puntuació

3

Fugir de Las Encinas per sempre!

Élite va debutar amb una primera temporada força interessant, més que res per ensenyar carn humana a tort i a dret, amb una trama misteriosa que encara s’aguantava per algun lloc. La segona temporada va voler repetir clixés mentre anaven dimitint els actors que més interès despertaven, i va acabar amb un aprovat just pels pèls. La tercera temporada, estrenada i vista per milers de persones durant el confinament, no s’aguanta per enlloc, no sap on va ni què busca. Suposo que en cap de les anteriors no ho tenia gaire clar, però hi havia l’esperança que l’entreteniment fos suficient per anar-la justificant. La història segueix, es repeteix, es repeteix, es repeteix i es repeteix fins a l’infinit. Continuem a l’escola privada de Las Encinas, arrenca amb l’assassinat d’un dels protagonistes, aquesta vegada li ha tocat a en Polo, i mentre veiem la investigació policial anem enrere en el temps per veure com s’ha arribat fins allà. Com ja us podeu imaginar si heu vist les altres temporades, tornem a veure un trio sexual, dos nois i una noia, repetim infidelitats, també en el bàndol homosexual, vivim els plans maquiavèl·lics per tornar a recuperar fortunes perdudes, encara que perdem qualsevol dignitat. El més important és la pasta! Encara que siguis de família humil i no en tinguis, esclar. En aquesta temporada no importa res del que passi, ni per què maten en Polo, ni qui ho ha fet, ni per què es droguen fins al cul, ni per què el sexe té tanta importància, res no importa ni interessa. Ni els personatges nous, que estan al límit del ridícul, sense aportar trames més treballades ni arguments interessants.

Si hagués de buscar-hi alguna cosa positiva –a vegades costa però s’ha de fer un esforç–, l’únic interès recau en una mirada paternal. Què estan disposats a fer els fills pels pares? Tot. Heus aquí la part trista d’Élite. Veure adolescents, tant noies com nois, fent tot el possible perquè els pares i les mares se’n sentin orgullosos. No seria més fàcil acceptar al fill tal com és? No seria més senzill no donar-los tota la responsabilitat de la felicitat paternal? Al final si el jovent no pot digerir tota la pressió que se li posa a sobre han de buscar algun tipus d’aïllament, el més fàcil és la droga, tots ho sabem. Veiem a Élite joves que tenen la pressió de l’escola, de les decisions universitàries, dels problemes familiars habituals, de la pressió del grup d’iguals, a més d’haver de ser com els pares volen que siguin. N’hi ha per drogar-se de valent! Una de les protagonistes expressa les ganes de marxar de Las Encinas d’una vegada per totes. L’entenc. També té ganes de cardar el camp de la família i del país. L’entenc. Perquè jo tinc ganes que d’una vegada per totes s’acabi aquesta infame sèrie que no aporta res. Encara no sé a quin tipus de públic va dirigit, no crec que als joves ni als pares, només puc pensar que a algun masoquista com jo, que va escriure sobre les altres temporades en un puto blog i ho ha de continuar fent. Si hi ha alguna persona que llegeix aquest post i em vol ajudar a respondre per què miren la sèrie l’hi agrairé. Teniu l’espai de comentaris a la vostra disposició.

Puntuacio

3

Què estan disposats a fer els fills pels seus pares? Tot. Heus aquí la part trista de Élite.

Títol
Élite (3era Temporada)

Director
Carlos Montero, Darío Madrona,

Actors
María Pedraza, Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Mina El Hammani, Itzan Escamilla, Danna Paola, Ester Expósito, Arón Piper, Jaime Lorente, Omar Ayuso, Lola Marceli, Álvaro Rico, Jorge Suquet, Ainhoa Santamaría, Georgina Amorós, Claudia Salas, Rocío Muñoz-Cobo, Irene Arcos, Elisabet Gelabert, Abdelatif Hwidar, Leïti Sène, Sergio Momo, Alfredo Villa

On veure-la
Netflix

Comments are closed.