MENU

16 abril, 2020 Comentaris tancats a ‘Spenser Confidential’, entreteniment necessari Visualitzacions: 1363 Cinema Jep Soler

Títol
Spenser Confidential

Director
Peter Berg

Actors
Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron, Austin Post, Colleen Camp, Michael Gaston, Post Malone, James DuMont, Hope Olaide Wilson, Jamie Ghazarian, Hans Marrero, Cassie Ventura, Kip Weeks, Alexandra Vino, Kevin McCormick, David Arthur Sousa, Paul Noonan, Domenic Arduino, Heath Hensley, Arthur Hiou, Adrian M. Mompoint, Rob Lévesque, Kayla Caulfield, Cassidy Neal, Adam Desautels, Randy Gonzalez, Brandon Scales, Lexie Roth, Billy Concha, Louise Mara, Leah Procito, Joseph Oliveira, Hannah Kelsy, Marisa Defranco, Jeff Bouffard, Keith Kozlin, Rodrigo Santos, Scott Sederquist, David Lee Valle, Alana Taylor, Rosemary Howard

On veure-la
Netflix

La pel·lícula Spenser Confidential manté l’esperit original de la sèrie, actualitzant alguns conceptes per fer-la més propera als temps actuals.

Puntuació

6

‘Spenser Confidential’, entreteniment necessari

A tots aquells que passeu de la cinquantena us deu sonar el nom de Los hombres de Harrelson, la traducció al castellà de la sèrie americana S.W.A.T. que es va emetre a Televisió Espanyola l’any 1976, amb diferents reemissions per a altres canals espanyols. En Harrelson, cap de l’equip de policies d’elit que ho solucionaven tot, estava interpretat per Steve Forrest, tot i que el membre preferit dels espectadors era Jim Street (Robert Urich, 1946-2002). La fama va portar Urich a protagonitzar més sèries d’èxit, des de la comèdia Enredo fins a Vegas, amb què va arribar al nivell de popularitat més alt, convertit en un autèntic sex symbol de la dècada dels vuitanta. L’èxit més important el va obtenir amb la sèrie policíaca Spenser, que va durar tres temporades i se’n van fer quatre telefilms. La seva carrera va seguir lligada a la televisió, tant fent telefilms com participant en més sèries, però avui ens centrem en Spenser perquè ha vist que s’allargava la història amb un remake dirigit per Peter Berg, la podem veure a Netflix.

La pel·lícula Spenser Confidential manté l’esperit original de la sèrie, actualitzant alguns conceptes per fer-la més propera als temps actuals. El protagonista és un expolicia que després de passar per la presó vol canviar de vida, però els esdeveniments i el sistema de valors propis no l’hi permeten. No suporta la injustícia, sobretot si la rep alguna persona coneguda i que sap perfectament que és innocent. Aquí arrenca una trama amb un pes humorístic important, gràcies a Mark Wahlberg, un actor que personalment m’encanta i que sap donar aquest contrapunt d’home dur i de personatge graciós. Us haig de confessar que de la sobrevalorada Infiltrados (Martin Scorsese, 2006) és l’actor que més m’agrada de tots, i supera amb escreix la interpretació exagerada de Jack Nicholson i els dos protagonistes, en Leo i en Matt.

Tornem a Spenser Confidential. Manté el trio protagonista de la sèrie, l’Spenser, en Hawk –un afroamericà forçut– i la presumpta parella del primer, una noia amb molt caràcter, un terratrèmol emocional. A més, a la pel·lícula s’hi afegeix el llogater de la casa on viuen els dos homes, un avi entranyable amant dels frankfurts interpretat pel gran Alan Arkin. Aquest equip serà el que haurà d’investigar l’assassinat d’un policia corrupte i el suïcida d’un bon agent. Quasi dues hores d’acció i humor que us entretindran durant aquests dies de confinament. Què més podem demanar, avui en dia?

Puntuacio

6

La pel·lícula Spenser Confidential manté l’esperit original de la sèrie, actualitzant alguns conceptes per fer-la més propera als temps actuals.

Títol
Spenser Confidential

Director
Peter Berg

Actors
Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron, Austin Post, Colleen Camp, Michael Gaston, Post Malone, James DuMont, Hope Olaide Wilson, Jamie Ghazarian, Hans Marrero, Cassie Ventura, Kip Weeks, Alexandra Vino, Kevin McCormick, David Arthur Sousa, Paul Noonan, Domenic Arduino, Heath Hensley, Arthur Hiou, Adrian M. Mompoint, Rob Lévesque, Kayla Caulfield, Cassidy Neal, Adam Desautels, Randy Gonzalez, Brandon Scales, Lexie Roth, Billy Concha, Louise Mara, Leah Procito, Joseph Oliveira, Hannah Kelsy, Marisa Defranco, Jeff Bouffard, Keith Kozlin, Rodrigo Santos, Scott Sederquist, David Lee Valle, Alana Taylor, Rosemary Howard

On veure-la
Netflix

Comments are closed.