MENU

7 maig, 2020 Comentaris tancats a ‘Comedians in Cars Getting Coffee’: un cafè amb Jerry Seinfeld Visualitzacions: 1145 Sèries Jordi Dorca

Títol
Comedians In Cars Getting Coffee

Creador
Jerry Seinfield

Actors
Jerry Seinfeld, Michael Richards, Mario Joyner, Jimmy Fallon, Ricky Gervais, Barry Marder, Alec Baldwin, Sebastian Maniscalco, Brian Regan, Bob Einstein

On veure-la
Neflix

Jerry Seinfeld és un referent de la comèdia i segurament un dels millors monologuistes de la història. Va tenir el seu gran èxit quan, juntament amb Larry David, van crear la comèdia de situació Seinfeld, protagonitzada per ell mateix interpretant-se a si mateix. Aquesta idea que avui ens és més coneguda en aquell moment, l’any …

Puntuació

7

‘Comedians in Cars Getting Coffee’: un cafè amb Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld és un referent de la comèdia i segurament un dels millors monologuistes de la història. Va tenir el seu gran èxit quan, juntament amb Larry David, van crear la comèdia de situació Seinfeld, protagonitzada per ell mateix interpretant-se a si mateix. Aquesta idea que avui ens és més coneguda en aquell moment, l’any 1993, va ser una autèntica innovació. La sèrie va ser un èxit sense precedents que els va reportar (i els reporta encara) una enorme popularitat i tones de dòlars. Des de llavors Seinfield s’ha mostrat poc actiu i ha continuat treballant lluny dels grans focus de la popularitat. Ha realitzat alguns monòlegs especials per Netflix, ha participat de gires en grans teatres, ha actuat a la sèrie Curb Your Enthusiasm i ha escrit, produït i posat veu a la història d’animació Bee movie. Tot i aquesta baixa activitat Seinfeld ha guanyat milions de dòlars en drets d’emissió de la sèrie i en venda de la seva imatge per a publicitats de companyies tan populars com Apple, Microsoft o American Express. Amb tots aquests diners ha pogut fer dues coses interessants, l’una, viure bé, treballar poc i només del que li agrada i l’altra comprar cotxes d’època, la seva gran passió. Ell té la més gran col·lecció de Porsche del món, o això diuen. En la seva darrera proposta ha sumat les seves tres passions: els cotxes, el cafè i parlar amb còmics sobre la comèdia de la vida. El títol de la sèrie obvi però clar: “Comedians In Cars Getting Coffee“.

Les sis temporades del programa es troben disponible a Netflix. La dinàmica de la sèrie consisteix en convidar a un comediant que li agradi a Seinfeld, escollir un cotxe que el defineixi i anar-lo a buscar per anar a prendre cafè. El programa és una barreja de “talk show”, “stand up” i entrevista. Cada capítol és igual però la sèrie no se’n ressent. El carisma del presentador i el talent dels convidats que van des de Jim Carrey, Larry David, a Jack Lemon, passant per Mel Brooks, Eddie Murphy, Seth Rogen, Ricky Gervais, Louie CK, Trevor Noah, Matthew Broderick, Jamie Foxx, Sebastian Maniscalco, Martin Short, Melissa Villaseñor, Jimmy Fallon, Will Ferrell Amy Schumer  fa que cada conversa tingui algun moment hilarant i més d’una reflexió interessant. Les preguntes de Seinfeld són incisives, a vegades personals i d’altres intranscendents i volen ser només un punt de partida per parlar de la vida, l’humor, el cinema, les relacions personals, la publicitat o el que sigui que l’entrevistat pugui aportar.

Aquella idea que els humoristes fora de l’escenari o de la càmera són antipàtics i misantrops no es confirma en aquest programa on tots ells parlen de manera interessant, simpàtica i sense concessions amb Jerry Seinfeld. El fet que el presentador sigui per a tots algú admirat segur que ajuda i com molt bé diu el mateix Seinfield els comediants quan es troben sempre estan a gust.

El programa va ser creat i estrenat l’any 2012 per a la plataforma Crackle, a partir de gener de 2018, la sèrie es va emetre a Netflix, on podeu veure els 83 capítols de la sèrie. Veient-los aprofundireu en el món de la comèdia americana i també us permetrà conèixer monologuistes increïbles i molt desconeguts aquí com Bill Burr, Brian Regan, “Norm” Macdonald o Sarah Silverman i després encara millor, podreu veure els seus grans espectacles a Netflix on també hi trobareu un munt d’especials d’aquests monologuistes excepcionals que malauradament aquí ens coneixen massa poc.

Puntuacio

7

Jerry Seinfeld és un referent de la comèdia i segurament un dels millors monologuistes de la història. Va tenir el seu gran èxit quan, juntament amb Larry David, van crear la comèdia de situació Seinfeld, protagonitzada per ell mateix interpretant-se a si mateix. Aquesta idea que avui ens és més coneguda en aquell moment, l’any …

Títol
Comedians In Cars Getting Coffee

Creador
Jerry Seinfield

Actors
Jerry Seinfeld, Michael Richards, Mario Joyner, Jimmy Fallon, Ricky Gervais, Barry Marder, Alec Baldwin, Sebastian Maniscalco, Brian Regan, Bob Einstein

On veure-la
Neflix

Comments are closed.