MENU

9 juny, 2020 Comentaris tancats a ‘Gangs of London’: el Tàmesi es tenyeix de vermell Visualitzacions: 1136 Sèries Josep Granés

Títol
Gangs of London

Creador
Gareth Evans i Matt Flannery

Actors
Joe Cole, Sope Dirisu, Lucian Msamati, Michelle Fairley, Mark Lewis Jones, Narges Rashidi, Parth Thakerar, Asif Raza Mir, Valene Kane, Brian Vernel, Jing Lusi, Pippa Bennett-Warner, Orli Shuka, Richard Harrington, Jude Akuwudike, Emmett J. Scanlan

On veure-la
Sky Atlantic

Gangs of London és la grata sorpresa del món de les sèries del mes d’abril.

Puntuació

8

‘Gangs of London’: el Tàmesi es tenyeix de vermell

Gangs of London és la grata sorpresa del món de les sèries del mes d’abril. Podríem dir que és una barreja de Peaky Blinders, Joc de Trons Lock and Stock and Two smocking Barrels. Sí, els noms referents són de gran nivell, però sense arribar a l’altura de sèrie rodona, els actors, la trama i la producció és d’altíssim nivell.

L’argument és, a priori, senzill, guerra de bandes mafioses per assolir el control de la ciutat de Londres. Actualitzat al moment actual, amb la barreja d’ètnies que trafiquen a la capital britànica. No hi poden faltar els gitanos irlandesos del parc de caravanes, un clàssic! Recordem els orígens la família Shelby (Peaky Blinders) o els de Snatch, cerdos y diamantes (la versió per tots els públics de Lock and Stock).

La família Wallace és qui remena les cireres a Londres i el seu hereu John Wallace (Joe Cole). Aquest marrec el coneixereu per ser germà petit (John Shelby) de Thomas Shelby (Cillian Murphy) a Peaky Blinders. Suposem que d’aquest en va aprendre la mala llet i com portar els negocis familiars. Si us agrada l’acció amb una bona dosis de violència, aquesta és la vostra sèrie. Els 5 primers capítols tenen un petit moment de sang i fetge genials, cada cop més bèsties i originals. No és fàcil destacar en aquest aspecte, i ho fan amb excel·lència.

Un dels personatges de la sèrie és l’Elliot Finch (Sope Dirisu), és el nou John Wick, de color i britànic! La revelació de la sèrie. Carn fresca enmig de grans actors britànics com: Colm Meaney (Star Trek), David Bradley (JdT), Michelle Fairley (), etc. i, a igual que Joc de Trons, no us encapritxeu amb els actors. La vida del mafiós és molt dura! Però la mare del clan Wallace (Michell Fairley), la nostra Catelyn Stark encara ho és més! Recordeu: El Nord no oblida!

Puntuacio

8

Gangs of London és la grata sorpresa del món de les sèries del mes d’abril.

Títol
Gangs of London

Creador
Gareth Evans i Matt Flannery

Actors
Joe Cole, Sope Dirisu, Lucian Msamati, Michelle Fairley, Mark Lewis Jones, Narges Rashidi, Parth Thakerar, Asif Raza Mir, Valene Kane, Brian Vernel, Jing Lusi, Pippa Bennett-Warner, Orli Shuka, Richard Harrington, Jude Akuwudike, Emmett J. Scanlan

On veure-la
Sky Atlantic

Comments are closed.