MENU

30 juny, 2020 Comentaris tancats a ‘Recursos inhumanos’: posa un Cantona de director de recursos humans! Visualitzacions: 1278 Sèries Josep Granés

Títol
Dérapages

Director
Ziad Doueiri

Actors
Eric Cantona, Suzanne Clément, Alex Lutz, Gustave Kervern, Alice de Lencquesaing, Louise Coldefy, Adama Niane, Aton, Soraya Garlenq, Carlos Chahine, Eurydice El-Etr, Cyril Couton, Nicolas Martinez, Xavier Robic, Clémence Bretécher, Aleksandra Yermak, Yann Collette

On veure-la
Netflix

Us imagineu una pel·lícula del Joker amb en Cantona de protagonista? Mireu la sèrie i a veure què en penseu!

Puntuació

8

‘Recursos inhumanos’: posa un Cantona de director de recursos humans!

No soc consumidor habitual de cine francès i l’única sèrie francòfona que m’ha agradat d’aquests últims temps és Les Revenants. La vaig començar a veure simplement per la curiositat de veure actuar l’Eric Cantona.

Monsieur Cantona, llegenda del futbol francès i ídol britànic del Manchester United, no només és gran al camp, sinó que és un tros d’actor.

La història, sense espòilers, tracta d’un home de més de 50 anys, Alain Delambre (Cantona), exexecutiu de recursos humans d’una gran empresa, que actualment fa feinetes i lluita per poder pagar la hipoteca de casa seva i suporta contínues humiliacions a la feina i a l’entorn familiar. Delambre no és un home fàcil, té un caràcter irascible i dur, ideal per l’Eric Cantona! La situació es va complicant, però rep una molt bona oferta laboral que el pot treure del pou. Només hi ha una pega, i és que per accedir a la feina ha de passar una prova peculiar: la simulació d’un segrest amb ostatges.

És una sèrie de suspens i drama de tan sols 6 capítols, que passen volant. La conjuntura angoixant que viu el pobre Alain i la crueltat del món laboral –encara que no us trobeu en una situació similar, en qualsevol moment podríeu ser Alain Delambre– fa que no puguis parar de seguir les ventures i desventures d’Eric Cantona.

Així és Cantona: un senyor en el terreny de joc i un home compromès a fora –bé, fins i tot algun cop a dins del camp, també…–. D’aquí la sanció de 9 mesos sense jugar per etzibar una coça a un aficionat que l’increpava amb insults racistes. Les mateixes contradiccions genera Alain Delambre, víctima o terrorista? Àngel o dimoni? Com afrontarà les injustícies que li porta la vida? Ho farà com el Joker, de Todd Philips? Us imagineu una pel·lícula del Joker amb en Cantona de protagonista? Mireu la sèrie i a veure què en penseu!

 

Puntuacio

8

Us imagineu una pel·lícula del Joker amb en Cantona de protagonista? Mireu la sèrie i a veure què en penseu!

Títol
Dérapages

Director
Ziad Doueiri

Actors
Eric Cantona, Suzanne Clément, Alex Lutz, Gustave Kervern, Alice de Lencquesaing, Louise Coldefy, Adama Niane, Aton, Soraya Garlenq, Carlos Chahine, Eurydice El-Etr, Cyril Couton, Nicolas Martinez, Xavier Robic, Clémence Bretécher, Aleksandra Yermak, Yann Collette

On veure-la
Netflix

Comments are closed.