MENU

9 juliol, 2020 Comentaris tancats a ‘9-1-1: Lone Star’. Rob Lowe en temps de Covid-19 Visualitzacions: 1025 Sèries Víctor Gonzàlez

Títol
9-1-1: Lone Star

Creador
Brad Falchuk, Tim Minear i Ryan Murphy

Actors
Rob Lowe, Liv Tyler, Ronen Rubinstein, Sierra Aylina McClain, Natacha Karam, Jim Parrack, Brian Michael, Rafael Silva, Julian Works, Mark Elias, Brianna Baker, Aidan Bertola, Ashley Dulaney, Omar Leyva, Madelyn Miranda, Josie M. Parker, Natalie Zea, Juan Alfonso, Alina Andrei, Evan Arnold, Jon Foster, Salome Azizi, Josh Braaten, Nikki McKenzie, Tamala Jones, Skylar Roberge

On veure-la
Movistar i Sky

Crec que la meva principal crítica a la sèrie vindria donada pel poc protagonisme que té la Liv davant en Rob.

Puntuació

7

‘9-1-1: Lone Star’. Rob Lowe en temps de Covid-19

Fa temps que us dic que en Rob Lowe és un gran actor i ningú em fa cas. Ho he anat proclamant des del 1986 quan va fer Youngblood (1986) i sí, ja ho sabem, va caure a l’abisme el 1988, quan la Lena Jan Parsons i la Tara Seburt varen posar al descobert un vídeo amb les seves destreses sexuals i el fet que una d’elles era massa jove (setze anys), tot i que en Rob no va caure mai en la il·legalitat.

En Rob Lowe va escriure dos llibres autobiogràfics que segurament només ell i jo ens hem llegit, Stories I Only Tell My Friends (2011) Love Life (2014). El nivell d’escriptura és molt bo, i les històries imperdibles, com les seves aventures amb l’Emilio Estevez a Malibú practicant surf abans que fossin famosos, el rodatge de Rebeldes (1983) amb en Tom Cruise (el noi perfecte del grup ara convertit en un sectari de la cienciologia), la feina infernal que li va suposar entrar dins la política per fer campanya amb el republicà Michael Dukakis el 1988 i que ningú va votar (afavorint l’entrada de George H. W. Bush) el seu encontre sexual breu amb la princesa Estefania de Mònaco al palau de Mònaco, les seves aventures com a actor a la magnífica sèrie de Stephen King, The Stand (1994) – una de les seves millors interpretacions per cert- o la brutal feina que li va suposar ser un dels protagonistes de The West Wing (1999-2006), treball impecable en la que es va passar 16 hores al dia per perfeccionar-lo, aspecte que ningú em podrà discutir mai.

En Rob Lowe mai va ser un republicà implacable com per exemple en Chuck Norris per posar un cas d’ideologia greu. Com en Dukakis, està en contra de l’avortament, un control d’armes a la població molt més exhaustiu i l’abolició de la pena de mort. Això el fa un republicà rar o moderat, com en Schwarzenneger que és bàsicament dretà, ja que va viure amb angoixa a Graz, a tocar amb la frontera amb Iugoslàvia i Hongria, dos països comunistes dictatorials.

Però tornem a en Rob Lowe i la seva última feina, 9-1-1: Lone Star, un spin off de la sèrie 9-11, i que segueix l’estructura de  Chicago Fire, amb una trepidant successió d’accidents que ha de resoldre amb el seu equip de bombers de forma efectiva. La producció és de la Fox i es nota en tot moment que copia els llums i flaixos de les notícies de la cadena, saltant d’una banda a una altra, a cops de martell, amb tensió i adrenalina regalimant pel quadre de la pantalla, per tenir ben enganxats als espectadors.

El més interessant no és però això, sinó la inclusió de temes candents com el LGTB, l’entrada d’una dona feminista i musulmana a l’equip o el tema racial, ara que veiem com ha rebentat amb la presidència racista de Donald Trump, i si encara teniu dubtes podeu repassar aquest documental.

Rob Lowe, ja amb cinquanta-sis anys se’n riu també d’ell mateix. No pot suportar que, després de la seva feina heroica com a bomber de rescat durant els atemptats de l’onze de setembre del 2001, li vingui ara i de sobte un càncer i hagi de perdre el cabell i la seva bellesa natural, obsessionant-se més pel fet de quedar-se calb que de morir, picada a l’ullet de la seva vanitat vuitantera que portava a sobre amb orgull i que si voleu podeu comprovar en aquesta entrevista de l’Àngel Cases a  TVE molt recuperable la veritat, i que ja he vist dues vegades.

I res, que també surt la Liv Tyler, amb un aspecte madur que la fa molt interessant. Crec que la meva principal crítica a la sèrie vindria donada pel poc protagonisme que té la Liv davant en Rob. Sempre ha sigut una gran actriu, la imatge secundària a 9-1-1 Lone Star és del tot insuficient, a menys de moment.

I ja callo.

Puntuacio

7

Crec que la meva principal crítica a la sèrie vindria donada pel poc protagonisme que té la Liv davant en Rob.

Títol
9-1-1: Lone Star

Creador
Brad Falchuk, Tim Minear i Ryan Murphy

Actors
Rob Lowe, Liv Tyler, Ronen Rubinstein, Sierra Aylina McClain, Natacha Karam, Jim Parrack, Brian Michael, Rafael Silva, Julian Works, Mark Elias, Brianna Baker, Aidan Bertola, Ashley Dulaney, Omar Leyva, Madelyn Miranda, Josie M. Parker, Natalie Zea, Juan Alfonso, Alina Andrei, Evan Arnold, Jon Foster, Salome Azizi, Josh Braaten, Nikki McKenzie, Tamala Jones, Skylar Roberge

On veure-la
Movistar i Sky

Comments are closed.