MENU

31 juliol, 2020 Comentaris tancats a UN PAS MÉS ENLLÀ “La inauguració de comptes de Twitch i Twitter” Visualitzacions: 831 Videojocs Adrià Duran (Nock Quimera)

UN PAS MÉS ENLLÀ “La inauguració de comptes de Twitch i Twitter”

El dia 4 d’Agost farà vuit mesos que el primer article va ser penjat a la secció de videojocs dels Bastards. Aquell primer article sobre Doom, titulat              “El Retorn del Rei” va començar el viatge d’Elodin Lockless (Xavi Sanchez), un viatge al qual ens hem afegit Loran Gris (Ponç Trillas) com a redactor i Nock Quimera (Adrià Duran) com a editor. Un viatge en el qual a través d’articles regulars, fem pas rere pas, avancem lenta i metòdicament cap a l’objectiu de difondre les nostres opinions sobre el màxim de videojocs possibles.

Amb motiu del vuitè mes de vida de la secció i de l’arribada al quinzè article (una fita personal) ens hem proposat fer un pas més enllà, en una direcció nova per a nosaltres. Durant aquest cap de setmana inaugurarem els comptes oficials de la secció de videojocs a Twitter i Twitch.

D’una banda, a través de Twitter volem acostar informació de la indústria dels videojocs a aquells que ens segueixin i difondre petites piulades d’opinió, les quals no donarien per a dedicar-hi un article complet. Així com per avisar de la sortida dels articles i de les activitats que fem a Twitch.

D’altra banda, a través de Twitch busquem acostar-nos com a redactors a la nostra audiència de forma més directe. D’aquesta manera, es faran més comprensibles les postures que prenem en els nostres articles i, a més, ens permetrà ser més personals amb les nostres opinions. A Twitch farem una retransmissió en directe inaugural el dia 04/08/2020 a les 14:30h i hi farem directes setmanals (Dimecres a les 16:00h) en els quals parlarem sobre temes de videojocs o farem gameplays.

Us esperem amb moltes ganes a ambdues plataformes i a la secció de comentaris dels articles. Moltes gràcies per llegir-nos i esperem veure-us en el camí!

Comments are closed.