MENU

14 setembre, 2021 Comentaris tancats a No cal que feu clic a ‘Clickbait’ Visualitzacions: 637 Sèries Jordi Taulats

Títol
Clickbait

Creador
Tony Ayres i Christian White

Actors
Adrian Grenier, Betty Gabriel, Zoe Kazan, Jessica Collins, Camaron Engels, Jaylin Fletcher, Motell Gyn Foster, Daniel Henshall, Abraham Lim, Ian Meadows, Phoenix Raei, Elizabeth Alexander, Hannah Brooke

On veure-la
Netflix

‘Clickbait’ és d’aquelles sèries de Netflix de producció barata, de ràpida elaboració i pensada per fer-te’n una marató i oblidar-la a l’acabar

Puntuació

5

No cal que feu clic a ‘Clickbait’

Una publicació a internet mostra un home ensangonat (Adrian Grenier) agafant, amb poques ganes, tres cartells. El primer diu que abusa de les dones. El segon que ha matat a una dona. El tercer que, quan el vídeo arribi als 5 milions de visites, serà executat. I, naturalment, no triga massa a arribar als 5 milions.

La sèrie de Netflix Clickbait és la història de com un home, feliçment casat i amb dos fills meravellosos, passa de ser un exemple per a la societat a ser el punt de mira de les crítiques dels seus companys i amics.

La sèrie consta de 8 capítols i cadascun d’ells està centrat en un personatge: la germana, la dona, l’amant… però sense repetir-se en el temps. Quan el primer capítol, centrat en la germana, acabava, cronològicament continua el segon però aquest cop centrat en la dona, i així successivament.

Naturalment Clickbait vol posar en el punt de mira la tecnologia d’internet, la soledat en l’era digital i la desinformació i la potencialment perillosa velocitat en què els mitjans de comunicació moderns es veuen obligats a seguir per tal de no perdre audiència, encara que això impliqui no confirmar les fonts ni els fets. Tot això sense perdre de vista que la sèrie no deixa de ser una novel·la policíaca, amb girs de guió i subtils insinuacions. No, la sèrie no és perfecta. Trontolla per aquí i per allà (van més de pressa descobrint fets la germana o els fills a través de les xarxes socials que tota la policia), en alguns moments estiren la història… Clickbait és d’aquelles sèries de Netflix de producció barata, de ràpida elaboració i pensada per fer-te’n una marató i oblidar-la a l’acabar.

Pel que fa a les interpretacions, poca cosa a destacar. El pes de la sèrie el porten Zoe Kazan (The Plot Against America) en el personatge de Pia, la germana decidida a descobrir la veritat, i Betty Gabriel (Counterpart) en el paper de l’esposa que troba la seva realitat feta miques. El policia, els fills, l’amant o l’amic són personatges més per omplir que no pas per aportar res.

 

 

Puntuacio

5

‘Clickbait’ és d’aquelles sèries de Netflix de producció barata, de ràpida elaboració i pensada per fer-te’n una marató i oblidar-la a l’acabar

Títol
Clickbait

Creador
Tony Ayres i Christian White

Actors
Adrian Grenier, Betty Gabriel, Zoe Kazan, Jessica Collins, Camaron Engels, Jaylin Fletcher, Motell Gyn Foster, Daniel Henshall, Abraham Lim, Ian Meadows, Phoenix Raei, Elizabeth Alexander, Hannah Brooke

On veure-la
Netflix

Comments are closed.