MENU

1 juliol, 2022 Comentaris tancats a Qui pot estimar a ‘The Baby’? Visualitzacions: 1138 Sèries Jep Soler

Títol
The Baby

Creador
Lucy Gaymer, Sian Robins-Grace

Actors
Michelle de Swarte, Amira Ghazalla, Amber Grappy, Bertie George Venn, Genesis Lynea, Tanya Reynolds, Isy Suttie, Shvorne Marks, Sophie Reid

On veure-la
HBO MAX

Això de ser mare deu ser molt complicat, ser fill també.

Puntuació

7

Qui pot estimar a ‘The Baby’?

Això de ser mare deu ser molt complicat, ser fill també. El primer capítol de The Baby ens mostra a tres amigues que viuen la maternitat des de punts de vista ben diferents, ben allunyats. La Natasha vol fer una trobada d’amigues com les d’abans, com si el temps s’hagués aturat a la joventut i es poguessin reviure les emocions i sensacions d’aquell temps. Però el trio d’amistat ha tingut canvis diversos, com la maternitat de la Mags, amb l’insomni i l’estrès pertinent, combinat amb el monòleg sobre les virtuts i desgràcies de ser mare. Comencen les discussions entre la mare i l’amiga que mai, mai de la vida, tindria fills, perquè els fills et canvien la vida per malament, et tornes obsessiva, perds la llibertat. Mentre la tercera en discòrdia s’ho mira de lluny i deixa anar la bomba del seu embaràs. La cosa acaba tal com es veia a venir, amb posicions cada vegada més allunyades i amb la dissolució de la trobada, i potser de l’amistat. La Natasha decideix aïllar-se durant uns dies a reflexionar en una cabana a la platja, sota un penya-segat. No ha tingut gaire temps per meditar que des de dalt cau una dona que queda esclafada al seu costat, seguidament cau un nadó directament als braços de la Natasha, convertint-la en mare per la gràcia divina. The Baby ha vingut de dalt per quedar-se.

El nen és el millor de la sèrie. Els bessons Albie i Albert Hills “interpreten” al nadó vestit amb el mateix pijama i uns peücs grocs. La mirada, el somriure, la cara de sorpresa i l’expressivitat del “baby” del títol enganxa de tal manera que no vols deixar de veure-la. Capítols curts, menys de mitja hora, d’una història extraordinària, màgica, que serveix per explicar les diferents maternitats i, també, repassar el manual de psicologia positiva.

Anem primer per les mares. Totes les que apareixen no complirien el manual de mare perfecte, perquè segurament no n’existeix cap. Al principi sembla que sigui una auca divertida per adoctrinar a les noies per mantenir-se sense fills, perquè els personatges materns tenen actituds ben discutibles, però quan la trama avança es centren en altres temes. Si us sembla bé parlo de dues mares, la Natasha i la Barbara. La primera no vol ser mare i es troba amb l’obligatorietat de ser-ho, té un nen per cuidar i , si deixa de fer-ho, és molt probable que ella mori, perquè les persones que no agraden al “baby” acaben morint accidentalment. La Barbara, mare de la Natasha, és una dona que va parir dues criatures, però no era feliç amb la maternitat, per això va marxar a buscar la felicitat lluny d’elles i ara viu en una comuna tenint cura de la mainada dels altres. N’apareixen més de mares, fins i tot les que volen ser-ho i no poden. Però realment The Baby va de la maternitat?

De fet, la sèrie, de només 8 capítols, ens parla de la necessitat d’amor. L’amor vertader és el de la mare cap als fills? Segons els japonesos, segurament sí. Es veu que totes les mares del món quan tenen un fill l’estimen, apareix un sentiment intern que fa estimar aquella criatura a l’instant. I l’infant espera aquest amor incondicional. Però que passa quan el nen no rep amor? Doncs d’això va The Baby, de la necessitat del fill a ser estimat per la seva mare, perquè sembla que és obligat rebre amor. Com que el nadó no el rep es passa la vida buscant-lo, van passant els anys, les mares i ell continua a la recerca de l’amor de mare, matant a les que no l’estimen i canviant de mans, vestit amb el seu inseparable pijama i somrient maliciosament a tort i a dret.

Puntuacio

7

Això de ser mare deu ser molt complicat, ser fill també.

Títol
The Baby

Creador
Lucy Gaymer, Sian Robins-Grace

Actors
Michelle de Swarte, Amira Ghazalla, Amber Grappy, Bertie George Venn, Genesis Lynea, Tanya Reynolds, Isy Suttie, Shvorne Marks, Sophie Reid

On veure-la
HBO MAX

Comments are closed.